Читайте нас в соціальних мережах

Московські попи та ЛГБТ-спільнота: хто і чому, на думку Ірини Фаріон, зацікавлений у затриманні голови Тернопільської облради

Понеділок, 03 липня 2023 22:00
Ірина Фаріон Ірина Фаріон
“Я дуже хочу справедливого рішення”. Українська політична і громадська діячка, свободівка Ірина Фаріон висловила свою позицію щодо затримання однопартійця Михайла Головка.

Перш за все вона зазначила, що не підтримує будь-яких корупційних дій, хоч-би кого вони стосувалися. Але все ж Ірина Фаріон має “глибочезні” сумніви щодо вини голови Тернопільської облради.

“Найбільший шабаш це затримання Михайла Головка спричинило у двох середовищах: це середовище попів московської церкви, це не має нічого спільного з поняттям патріархату, це просто московські попи, інакше кажучи перебранці, фсбісти у чорних сукенках, які окупували нашу Почаївську лавру. І ось Михайло Головко був найяскравішою постаттю у середовищі влади, що боролася за негайне передання цієї Почаївської лаври на баланс Тернопільської обласної ради”, зазначила Ірина Фаріон.

Друге середовище, яке активно підтримало затримання Головка, каже свободівка, – представники ЛГБТ-спільноти.

Проти них, як відомо, активно виступав Михайло Головко.

Коментарі  

0 #2 Григорій 05.07.2023, 08:55
У квітні 1987 року Ірина Фаріон стала кандидатом у члени КПРС та отримала парткартку № 08932425, а через рік, 15 квітня 1988 року, була прийнята до членів партії (Державний архів Львівської області, фонд П-92, опис 2, справа 258). 7] Характеристику- рекомендацію для вступу до комуністичної партії підписав С. І. Кубів, на той час член ревізійної комісії ЦК ЛКСМУ.
Сама Фаріон, яка тривалий час стверджувала про свою непричетність до комуністичної партії, у листопаді 2013 року після публікацій доказів журналістами визнала своє членство у КПРС, проте заявила, що вийшла з неї у 1989 році.
Брехлива стерва, як і всі свободівці.
Скарга
0 #1 Михайло 04.07.2023, 20:51
Пані Фаріон як бабки брати то ми патріоти як відповідати то одне місце мішає. ГАНЬБА !
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ