Читайте нас в соціальних мережах

Вчитель-педофіл переховувався в Почаївській Лаврі

П'ятниця, 27 вересня 2024 21:01
Вчитель фізкультури розбещував 13-річного учня під час індивідуальних занять.

Знімав штани, робив розслабляючий масаж, чіпав дитину за інтимні місця та прикладав свій статевий орган до обличчя хлопця. Насильство тривало протягом місяця - збоченець змушував учня мастурбації та орального сексу.

Ці шокуючі речі хлопець зміг розказати лише цього року. Йому вже сімнадцять і разом з молодшою сестрою та мамою він живе в Латвії. Туди родина виїхала в березні 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення.

"Саме від Генеральної прокуратури Латвійської республіки ми й отримали матеріали цієї справи. Виявилося, що підліток заговорив на цю тему лише після того, як почав роботу з психологом, до фахівця матір відвела дітей через стрес від переїзду. Жінка навіть не здогадувалась, яка страшна травма вийде назовні завдяки цьому. Виявилося, що розбещував хлопця вчитель ще у 2018 році. В березні цього року цією справою почали займалися слідчі в Ризі. Далі провадження передали в Україну. Вже призначено судову молекулярно – генетичну експертизу, щоби встановити причетність підозрюваного до інших злочинів. Ми вже встановили, що протягом трьох років його жертвами стали ще двоє хлопчиків, вони також стали потерпілими у цій справі", - повідомив Сергій Болвінов, начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області.

Та сам збоченець кинувся тікати від слідства, як тільки дізнався про можливість бути покараним.

З Харкова на Тернопільщину. Хотів заховатися в Почаївській Лаврі.

"Але ми знайшли його і там, повідомили про підозру та вручили матеріали щодо обрання йому запобіжного заходу тримання під вартою без застави. Буде відповідати за законом. Справу розслідуємо за процесуального керівництва органів прокуратури. Особливо звертаюся до батьків, чиї діти спілкуються зі сторонніми дорослими наодинці. Будьте в контакті зі своїми дітьми і якщо помітили підозріле, ніколи не мовчіть. Якщо ваша дитина стала жертвою збоченця - не мовчіть. Гарантую, що слідство поліції будь який подібний випадок "розкладе на молекули". У слідчих та криміналістів також є діти - ми докладемо максимум зусиль, щоби ретельно розібратися в кожній ситуації. Та зробимо все, щоби винні були покарані", - наголосив правоохоронець. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ