Читайте нас в соціальних мережах

Новий очільник обласної поліції: хто керуватиме на Тернопільщині

Понеділок, 19 червня 2023 13:21
У поліції Тернопільської області з’явився новий керівник.

Сьогодні, 19 червня, відбудеться представлення нового начальника Головного Управління Національної поліції в Тернопільській області. Про це повідомляє громадський активіст Роман Довбенко.

За його словами, новим очільником поліції став полковник Сергій Зюбаненко.

«Сьогодні в нас буде представлення нового начальника Головного Управління Національної поліції Тернопільської області. До нашої уваги Сергій Зюбаненко… Має досвід служби начальником міліції Кременчука, начальником поліції Львова, заступником начальника ГУНП Сумської області та начальником Управління Внутрішньої Безпеки Волинської області. Тому сподіваємось, що не бракуватиме досвіду, щоб ефективно виконувати обовʼязки й у нас… Як і за звичай, для початку, бажаємо успіхів», - поділився Роман Довбенко.

Нагадаємо, теща Сергія Зюбаненка є співвласницею двох фірм у Криму.

У 2015 році, коли Сергій Зюбаненко працював заступником начальника ГУ МВС у Львівській області, його дружина Олена Зюбаненко стала власницею квартири в елітному будинку на вулиці Бойківській у Львові на підставі договору дарування.

Елітну квартиру вартістю понад 150 тисяч доларів, як з’ясувалося, у 2014 році доньці подарувала теща Сергія Зюбаненка – Марина Бойченко. Відомо, що вона є співвласницею двох фірм у Криму в місті Керч: ТОВ «Спейс-Комп» і ТОВ «Вокант».

Додамо, у підприємстві ТОВ «ВОКАНТ», яке займається водопровідними, каналізаційними та протипожежними роботами, частка Марини Бойченко становить 34,00%.  У ТОВ «СПЕЙС-КОМП», основний вид діяльності якого – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, у Марини Бойченко частка 7.14%.

Нагадаємо, "Тернополяни" писали раніше: З посади звільнили керівника поліції Тернопільщини Олександра Богомола

 Ексначальник поліції Тернопільщини виправдовує своє звільнення

Запропонували посаду вищу за рангом: стало відомо, де працюватиме ексначальник поліції Тернопільщини

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #1 Тернополянин 27.06.2023, 11:14
Зверніть увагу на незаконні побори від чорних паркувальників, які збирають гроші з водіїв по усьому місту. Журналісти ігнорять цю тему, може новий очільник поліції вирішить питання бо поліція нічого не робить з ними.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ