Читайте нас в соціальних мережах

Проведуть перевірки, у школах цілодобово мають бути відкриті укриття, - заявили у Тернопільській ОВА

П'ятниця, 02 червня 2023 16:12
фото "20 хвилин Тернопіль" фото "20 хвилин Тернопіль"
Про це сьогодні, 2 червня, після термінової наради ТЕБ та НС розповіли у Тернопільській ОВА. 

"Ми говоримо, що укриття мають бути відкриті. Люди під час тривоги мають бути у безпеці, — каже голова ОВА Володимир Труш. Ми вже бачили, яка ситуація сталася в Києві. Обов‘язкова інвентаризація укриттів. Мають голови громад провести інвентаризацію та прозвітувати. У школі канікули, і тепер укриття доступні для всіх тернополян цілодобово. Всі обмеження зняти".

Якщо бачите, що закрите укриття, фіксуйте і дзвоніть на гарячу лінію ОВА чи лінію 102. Тому що недбалість деяких людей може призвести до жертв, пише 20 хвилин Тернопіль. 

Рятувальники обіцяють провести повну інвентаризацію укриттів. 

"Працівники ДСНС у Тернопільській області розпочинають повторну інвентарізацію укриттів та сховищ. На комісії поставили завдання щодо актуалізації карт укриттів, які є в Тернополі. Карти мають бути оновлені. Кожне підтприємство має чітко сказати, коли і в який час вони можуть приймати людей. Є режимні об‘єкти, куди не мають доступу звичайні цивільні, тоді вони витрачають час на пошук, де їм сховатися", - зауважує Віктор Маслей, начальник ГУ ДСНС України у Тернопільській області. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Григорій 03.06.2023, 20:51
У нас завждт так, допоки рак на горі не свисне - мужик не перехреститься. Потрібно, щоб трапилося якесь лихо, тоді почешемся. Український менталітет!
Скарга
0 #1 Правда 03.06.2023, 08:06
Запустив бороду і розказує байки, а хто віддав всі сховища і що там зараз робиться, всі договори розірвати і всіх вигнати та зробити це можна за пять хвилин.
Скарга

Додати коментар