Читайте нас в соціальних мережах

Земельний хаос: на Бережанщині вертіли гектарами вартістю 31 мільйон гривень

Четвер, 02 лютого 2023 13:41
Залозецькій громаді на Бережанщині повернуть землю, яка нелегально використовувалась.

Відомо, що за 8 договорами орендували 128 гектарів землі вартістю 31 мільйон гривень. Проте, орендар систематично не сплачував орендну плату за земельні ділянки та не використовував їх за призначенням.

Проблему вирішили у Господарському суді Тернопільської області.

«Господарським судом Тернопільської області задоволено позов Бережанської окружної прокуратури про розірвання 8 договорів оренди та повернення у власність Залозецької громади земельних ділянок загальною площею понад 128 га, вартістю 31 млн грн», - повідомили у Тернопільській обласній прокуратурі.

Читайте також: Блогери ґвалтували дівчат на камеру і «накачували» таблетками – ними зайнялась прокуратура

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Михайло 02.02.2023, 19:33
Як гарно описано і де громада взяла таку кількість землі, а відповідь проста - вкрали під час розпаювання у простих громадян.Тепер новоспечені керівники громад підбирають все, що погано лежить і накладають на це руку, а дальше самі знаєте тупо продають. Для прикладу Підгороднянська сільська рада на чолі із злодюгами при прикритті обласної прокуратури творить безпридел і на цьому депутатський корпус та злодій Чапрак нажили статки та побудували хороми за "зароблені" гроші.Напевно прокурори повинен прийти до цих злодюг і перевірити всі рішення щодо виділення землі, а для прикладу одна особа отримала три рази рішення на безплатну приватизацію, а також на землях товарного виробництва побудовано ціле котеджне містечко і тут прокурори небачать та не подають до суду.
Скарга
+1 #1 Микола 02.02.2023, 13:53
А де тут Бережанщина?
Скарга

Додати коментар