Читайте нас в соціальних мережах

Блогери ґвалтували дівчат на камеру і «накачували» таблетками – ними зайнялась прокуратура

Четвер, 02 лютого 2023 12:58
Днями країну сколихнув скандал, який виник у соцмережі Instagram.

Користувачів платформи обурив контент молодого блогера Андрія Ярини, який публікував аморальні відео насильницького характеру, що містили знущання над жінками, які часто були без свідомості.

На шквал негативу відреагували правоохоронні органи. Зокрема в Офісі Генерального прокурора заявили, що повідомили про підозру двом блогерам, які знущалися над дівчатами та розповсюджували порнографічний контент.

«За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом блогерам за фактами виготовлення, зберігання та розповсюдження зображень порнографічного характеру, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 301 КК України)», - зазначили в Офісі Генпрокурора.

Відомо, що молодики орендували квартиру у Києві. До помешкання запрошували дівчат, з якими вживали алкогольні напої, доводячи їх до безсвідомого стану.

«Користуючись безпорадним станом жінок, вони здійснювали вульгарні дії, а також імітацію статевих актів, при цьому знімали все це на власні мобільні телефони. Відзнятий матеріал викладали у телеграм-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі. Наразі до суду скеровані клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів», - пояснили у прокуратурі.

За місцем проживання блогерів проведено обшуки. Виявлено та вилучено мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки та інші докази, що свідчать про їх протиправну діяльність.

Також перевіряється причетність підозрюваних до шахрайських дій під час збору добровільних внесків на потреби ЗСУ.

Досудове розслідування здійснює ГУ Нацполіції в Київській області.

Читайте також: На Донеччині загинув 47-річний захисник з Тернополя Михайло Процик

Тернопільщина – серед лідерів відключень електроенергії

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ