Читайте нас в соціальних мережах

Це підслідність ДБР, - головний правоохоронець Тернопільщини про справу хабарників Воробця та Бабія з податкової

Вівторок, 24 січня 2023 20:00
24 вересня 2020 року затримали на вимаганні та отриманні хабара у розмірі 40 тисяч доларів - більше мільйона гривень податківця Євгена Воробця, його сина та їх спільників.

У серпні 2022 року вже інший заступник керівника ГУ ДПС у Тернопільській області Сергій Бабій попався на хабарі у розмірі 5 тисяч доларів. 

Про розслідування цих справ, які зараз перебувають у судах, розповів Олександр Богомол, начальник поліції Тернопільщини.

"Це підслідність державного бюро розслідувань. Прокуратура здійснює процесуальне керівництво за цими справами. Ми у цих справах жодних слідчих дій не проводили. Єдине, що коли був один із фігурантів, не буду прізвища оголошувати, був оголошений в розшук, ми брали участь у затримані такої особи. Далі ця людина була передана ДБР, які і проводили процесуальні дії, - відзначив Олександр Богомол, начальник поліції Тернопільщини. - Ми, враховуючи, що в поліції є найбільша кількість правоохоронних органів, найбільше з усіх, різні структури там НАБУ, ДБР, БЕП може нам давати доручення для проведення окремих слідчих дій, або проведення розшуку осіб. Тобто ми такою діяльністю займаємося". 

Детальніше у сюжеті ІНТБ.

 

Нагадаємо, заступника начальника Тернопільської податкової Євгена Воробця та його сина затримали на хабарі у мільйон.

На хабарі затримали заступника начальника податкової на Тернопільщині.

Після скандальних історій з хабарами, на Тернопільщині звільнили з посади керівника податкової Михайла Яцину.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Григорій 24.01.2023, 22:06
Рука руку миє. До речі, де ви бачили чесних податківців? Це нонсен!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ