Читайте нас в соціальних мережах

Начальник поліції розповів деталі справи, як у Тернополі група осіб спалила три елітних автомобілі (відео)

Субота, 14 січня 2023 21:16
одне зі спалених авто одне зі спалених авто
Начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол розповів деталі резонансної справи, як у Тернополя з вересня по грудень 2022 року спалили три елітних автомобілі. 

"Знову ж таки без прізвищ, але на жаль в Тернопільській області така ситуація сталася, - наголосив Олександр Богомол, начальник поліції Тернопільщини. - Я був дуже здивований, що в нас, прояви 90-их є і поліція якраз працює, щоб такі прояви не стали системними та регулярними". 

За словами головного правоохоронця у Тернополі дійсно були зафіксовані підпали дорогих авто. 

"У вересні місяці був спалений один елітний автомобіль, в кінці грудня інший. Ну ми з вересня уже почали актично працювати по групі і після підпалу третього автомобіля, це було 31 числа (грудня), багато поліцейських Новий рік зустрічали не вдома з сім'єю, а з підозрюваними та злочинцями, яких ми позатримували, - розповів головний правоохоронець краю. - На жаль є ситуація, коли в Тернополі група осіб - старших людей - три учасника поза 60 років вирішили свої конфліктні ситуації з іншими громадянами вирішувати таким чином, шляхом підпалу". 

Чотирьом особам по даній справі оголошено підозри. 

"Підозри оголошено по цих злочинах. Так справді вони були затримані, взяті під варту, але в нас законодавство передбачає, що суд зобов'язаний визначити заставу у випадку, якщо злочин не є насильницьким, - пояснив Олександр Богомол. - Тобто, якщо ніхто нікого не бив, не погрожував там вбивством, або іншими якимись речами, суд зобов'язаний визначити заставу. Цих осіб взято під варту, оголошено заставу 100, 200 тисяч гривень. Вони сплатили ці застави. Слідство буде продовжуватися. Я надіюся це також буде серйозна наука для всіх, щоб розуміли, що конфлікти свої треба вирішувати в судах, або хоча б за учасю поліції, ну точно не палінням автомобілів". 

Детальніше у сюжеті ІНТБ.

 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що усього за три місяці у Тернополі відбулися підпали одразу трьох елітних авто. Загальна сума збитків становить майже 150 тисяч доларів.  Як стало відомо «Тернополянам», підозрюваним у замовних злочинах виявився відомий 65-річний бізнесмен Михайло Палагнюк. Він є власником торгово-готельного комплексу «Золоте кільце» на масиві Східний.

У суді Збаража обрали запобіжний захід для підприємця Михайла Палагнюка, який спалив авто своїх колег.

У прокуратурі підтвердили відкриття справи щодо тернопільського бізнесмена за спалення авто своїх колег. 

Лікується у стаціонарі: у Тернополі не відбулося засідання щодо зміни запобіжного заходу бізнесмену, якого підозрюють у підпалі автівок.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Юрій 28.03.2023, 16:51
Не вірю!!!!!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ