Читайте нас в соціальних мережах

У суді Збаража обрали запобіжний захід для підприємця Михайла Палагнюка, який спалив авто своїх колег

Понеділок, 02 січня 2023 16:42
Михайло Палагнюк з сином Михайло Палагнюк з сином
Сьогодні, 2 січня, у місцевому суді Збаража обрали запобіжний захід для 65-річного власника торгово-готельного комплексу «Золоте кільце» на масиві Східний, що у Тернополі - Михайла Палагнюка. 

Чоловіка  підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також підпалі трьох елітних авто своїх друзів та колег та у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні наркотиків. 

Нагадаємо, вчора, 1 січня, "Тернополяни" писали, що усього за три місяці у Тернополі відбулися підпали одразу трьох елітних авто. Загальна сума збитків становить майже 150 тисяч доларів.  

Як стало відомо «Тернополянам», підозрюваним у замовних злочинах виявився відомий 65-річний бізнесмен Михайло Палагнюк. Він є власником торгово-готельного комплексу «Золоте кільце» на масиві Східний.

Сьогодні, по обіді, у суді Збаража обирали запобіжний захід для 65-річного Михайла Палагнюка, правда тільки за статтею - 263 ст ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Куди ділися - підпал авто та наркотики, поки що залишається загадкою. 

Прокурор вимагав тримання під вартою, натомість суддя постановив обрати запобіжний захід - тримання під вартою до 2 березня 2023 року з правом внесення застави у розмірі - 217 тисяч 720 гривень. 

Якщо підприємець внесе заставу, то його відпустять додому до початку судових засідань, та він повинен буде з'являтися на вимогу слідчого, прокурора, слідчого судді, а також не відлучатися із населеного пункту, в якому він проживає, та повідомляти, слідчого, прокурора та суд про зміну місця свого проживання. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ