Читайте нас в соціальних мережах

Чортків також відмовився від центральної новорічної ялинки

Четвер, 24 листопада 2022 11:01
 Новорічної ялинки на центральній площі Чорткова цього року не буде.

Також не встановлюватимуть звичну святкову ілюмінацію. Про це повідомили у міській раді.

"Важко було би спостерігати, коли біля головної ялинки міста одні діти веселились би із своїми татусями в той час, коли інші не мають такої можливості через те, що їхні тати на фронті. Ми не можемо допустити такої соціальної несправедливості та нерівності. Втім щиро вірю, більше того – я переконаний, що вже на другий рік ми всі, перемігши московитів, зберемось біля новорічної ялинки у центрі нашого Чорткова", – прокоментував рішення міський голова Володимир Шматько.

За словами мера, понад 700 чоловіків та жінок із Чортківської громади зараз перебувають на передовій у лавах ЗСУ. Однак, переконує він, без свята дітей не залишать. На смачні подарунки від святого Миколая для дошкільнят та школярів з бюджету виділять понад 300 тисяч гривень.

"З нагоди Дня святого Миколая плануємо знову організувати благодійний ярмарок на підтримку наших воїнів ЗСУ. Шукаємо нові рецепти смаколиків. А також готуємось колядувати – і 25 грудня, і 7 січня! Коляду знову ж таки передаємо нашим бійцям, наближаючи тим самим перемогу!", – зазначив очільник громади.

Нагадаємо, новорічну ялинку вже відмовилися ставити у ЗаліщикахБорщеві, Тернополі та Зборові.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ