Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі заборонили рух вантажним автомобілям

Середа, 29 червня 2022 16:08
Міський голова Тернополя Сергій Надал розповів про обмеження для вантажних автомобілів. 

"Нещодавно у Тернополі відремонтували Об’їздну дорогу.  Зараз у таку спекотну погоду стоїть проблема її збереження.  Звертаюсь до водіїв великогабаритного транспорту. У спеку з 10:00 до 22:00 години буде заборонено проїзд по Тернополю та Об’їзній дорозі нашого міста. Вибачте за незручності. Дякую за розуміння!", -написав Сергій Надал.  

З 10-ї по 22-гу годину 28-го червня, у зв’язку зі спекотними погодними умовами, на території міста Тернополя введено температурний режим.

Що це означатиме для водіїв вантажівок?

Якщо температура повітря вдень сягає вище +28°С, рух вантажного транспорту, загальна вага якого становить більше ніж 24 тонн і фактичним навантаженням на будь-яку вісь більше ніж 7 тонн, буде тимчасово обмежено на деяких вулицях міста, а саме: Степана Будного; Об'їзній; Протасевича; 15-го Квітня; Микулинецькій.

Обмеження руху не поширюється на транспортні засоби: які використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій, які здійснюють пасажирські перевезення, що перевозять вантажі у міжнародному сполученні, швидкопсувні, антисанітарні, живі, поштові та вантажі підвищеної небезпеки.

Просимо врахувати наведену інформацію при плануванні маршрутів.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ