Читайте нас в соціальних мережах

У школах Тернопільщини поліція охоронятиме дітей

Неділя, 24 грудня 2023 18:05
фото ілюстративне фото ілюстративне
У закладах освіти державної та комунальної власності на Тернопільщині працюватиме поліція охорони.

Відповідне рішення прийняли у Кабміні 22 грудня.

Зокрема Кабінет Міністрів України затвердив постанову «Про внесення зміни до категорій об’єктів державної форми власності та сфер державного регулювання, які підлягають охороні органами поліції охорони на договірних засадах».

«Ця постанова передбачає, що заклади освіти державної і комунальної форм власності охоронятиме поліція охорони. Постанова доповнює категорії об’єктів державної форми власності та сфер державного регулювання, які підлягають охороні органами поліції охорони на договірних засадах (затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2018 р. № 975), новим пунктом 19 «Заклади освіти державної та комунальної власності»», - пояснили у МОН.

Постанова розширює перелік об’єктів, які підлягають охороні органами поліції охорони на договірних засадах.

Коментарі  

0 #4 Інна 28.12.2023, 21:41
Ага, а особливо ця охорона потрібна у сільських школах, де навчається до 100 дітей і всі один одного знають.
Скарга
+9 #3 Михайло 25.12.2023, 10:02
Може краще винести постанову про відправлення всіх поліціянтів охорони на фронт охороняти кордони держави і тоді зникне потреба охороняти дітей у школах, а може застосувати і інший метод, всіх призовників до 25 років на один місяць на підготовку і в охорону, а підготовлених та здорових охоронців на фронт. В такому випадку держава зберігає кошти платників податків, а охоронцям доплачує різницю. Питання вирішене і конституційне та розуму багато не треба і ніхто тікати від ТЦК не буде.
Скарга
+5 #2 Дітріх фон Штубе 25.12.2023, 08:50
...Тепер мєнти перегризуть один одного, щоб тільки влаштуватися "десь при школі".Як мінімум - тридцять чоловік на один заклад (позмінно). І на фронт не заберуть (прирівняють до педагогів). ЛАФАААА!
Скарга
+4 #1 Григорій 25.12.2023, 08:12
Коли я навчався у школі, а це було в семидисяті роки, про таке навіть не чули. Висновок - зараз суспільство біль агресивне, а окремі індивідуми схильні до насильства. І це все попри декларуванні християнських цінностей. Виявляється, не те ми несемо в світ.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ