Читайте нас в соціальних мережах

Петиція «Гроші на ЗСУ» - елемент російського ІПСО, - мер Дніпра

Середа, 20 грудня 2023 18:10
Сьогодні мерія Дніпра відмовилась на сесії розглядати петицію “Гроші на ЗСУ”, якою вимагали збільшити фінансування армії з міського бюджету.

 

За словами міського голови Дніпра Бориса Філатова, петицію нібито підписали десятки ботів, а близько 250 голосів взагалі належать росіянам.

«Депутатський корпус відмовився розглядати так звану петицію «гроші на ЗСУ». Бо ретельний аналіз її підписів наочно продемонстрував, що все це фактично є елементом російського ІПСО, спрямованого на дестабілізацію ситуації в прифронтовому місті.

«Петицію», авторка якої вже чотири роки проживає у США та не може зʼявитися на сесії, підписали десятки ботів. Ще близько 250 голосів взагалі належать росіянам (!) При цьому діяльність підписантів координується через телеграм-канали, де тиражують заклики типу «хай в цю мерію вже скерують ракету» (!!)», - написав мер Дніпра у своєму Фейсбуці.

Він також повідомив, що направлено звернення до СБУ щодо протиправної діяльності.

«Наразі всі докази протиправної діяльності зібрані та передані до СБУ. Також депутати міськради проголосували за звернення до Василя Малюка – з проханням розібратися та, в рамках чинного законодавства, вжити заходів», - додав Філатов.

Нагадаємо, що кілька тижнів біля мерії Дніпра проходили акції “Гроші на ЗСУ”, де громадськість вимагала збільшити фінансування ЗСУ з бюджету міста. Адже фактично Дніпро виділяє на оборонців лише 2% коштів з 17-мільярдного бюджету.

Коментарі  

0 #1 Григорій 20.12.2023, 18:37
Дніпро - багате місто. Цікаво, який бюджет має Теропіль?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ