Читайте нас в соціальних мережах

За рік виграв шість престижних міжнародних змагань 54-річний ексдепутат з Тернополя (фото, відео)

Субота, 09 грудня 2023 12:00
Ігор Побер Ігор Побер
Ексдепутат та спортсмен Ігор Побер на власній сторінці у Фейсбук підбив підсумки спортивного року. 

Багаторазовий чемпіон України, Європи та світу з бодибілдингу і пауерліфтингу, тернополянин Ігор Побер розповів про свої досягнення за крайній рік, відзначивши найзначніші перемоги. 

"Завершився спортивний рік і хочеться підвести підсумок(тобто похвалитись) В цьому році виступив на шести турнірах і чемпіонатах. 3 рази здавав допінг контроль. Про все розповідав на протязі року, а зараз підведу підсумок. 1. Арнольд Класік-. Категорія 125кг. 1й в овпен, мастерс і в абсолютній першості. 2. Чемпіонат Німеччини. Категорія 120кг. 1й в овпен, мастерс і абсолютка в мастерс. 3. Світовий кубок GPC. Категорія 125кг. 1й в овпен. 4. Мр. Америка. Катег125кг. Зробив 103кг. 1й овпен, майстер і абсолютка. Побив рекорд С.Т. Флетчера, який продержався в штатах 31 рік. 5й чемпіонат Німеччини, підйом з чітінгом. Тут успішно провалив по неуважності турнір. Мастерс- 3 баранки. Овпен- 117.5кг стартову вагу зарахували за третім разом. 2й в овпен. 6. Чемпіонат світу федерація RAW 100%. 1й овпен, мастерс і абсолютка мастерс. Виступ був в четвер, відібрали 5 найбільших підйоми, незалежно від категорії і в суботу на галавечері був про турнір, в якому виграв і тяжиків 140кг і 140+ нагородою був золотий гриф і невеличкі призові, які були потрачені вже в Польщі на закупку смаколиків для наших героїв. Отакий був цей спортивний рік, як би сказали в бізнесі, завоював американський ринок. Дасть Бог все буде добре і буде можливість в наступному році 2 березня Арнольд Класік", - написав Ігор Побер. 

"Тернополяни" протягом року писали про досягнення спортсмена. 

Встановив черговий рекорд в Америці: екс-депутат з Тернополя завоював усі призи на міжнародних змаганнях з пауерліфтингу (відео).

Побив рекорд Америки: екс-депутат з Тернополя підкорив заокеанський материк (фото, відео).

Тернополянин Ігор Побер на чемпіонаті у США побив світовий рекорд – підняв на біцепс вагу 100 кг (відео).

Тернополянин Ігор Побер переміг на міжнародному турнірі "Арнольд Класік" у США.

Кошти здобув на чемпіонаті в Німеччині: Ігор Побер передав термобілизну та спальники для ЗСУ (відео).

Тернопільський спортсмен Ігор Побер встановив рекорд в Німеччині, щоб забезпечити термобілизною воїнів.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Сергій 10.12.2023, 19:54
Ще один депутутік закутався в американський прапор та розказує який він херой. Тернополяни пам'ятайте цих ухилянтів- Заставний та синочки, Побер....
Скарга
+1 #1 Тернополянин 10.12.2023, 17:06
Такий пацан на фронті замінив би сто солдатів, а Він катається по США і приймає участь в комерційних змаганнях і ще себе рекламує. Пане Побер на фронт і покажіть там свою силу, а то прийде час виборів Ви перший прийдете до людей і будете розказувати який Ви патріот і зробите для людей все. Пора бути дорослим і відповідальним, а не піаритися як піариться 95 квартал.
Скарга

Додати коментар