Читайте нас в соціальних мережах

До Тернополя задля допомоги переселенцям прибула гуманітарна місія від команди Вадима Столара

Середа, 29 листопада 2023 17:46
За ініціативи Вадима Столара представники його команди доставили гуманітарний вантаж до Тернополя, щоб допомогти вимушеним переселенцям, які там тимчасовопроживають.

Про це звітує офіційна інтернет-сторінка Благодійного фонду.

Вадим Столар: Прагнемо полегшити становище постраждалих від війни

“Російське вторгнення спричинило масове переселення українців не тільки за кордон, але й всередині країни. На сьогодні кількість ВПО сягнула вже майже п’яти мільйонів осіб. Їм довелося покинути свої домівки, і багатьом вже просто немає куди повернутися, – наголосив Вадим Столар.Люди втратили житло, втратили рідних, опинилися на чужій землі. І вони конче потребують підтримки, яку ми й прагнемо їм забезпечити. Саме це є метою наших гуманітарних місій, чергова з яких відвідала Тернопіль. Наша мета – полегшити становище постраждалих від війни громадян, і ми продовжуємо працювати над цим завданням”.

В середину сайту

Гуманітарні місії до різних куточків країни Фонд організовує регулярно. Лише за останній рік волонтери команди Вадима Столара відвідали Херсон, Миколаїв, Харків,
Суми, низку населених пунктів Донбасу, а також здійснили цілий тур заходом України – містами та селами, де перебуває велика кількість переселенців.

В середину сайту 3

Волонтери команди Вадима Столара ретельно готуються до кожної місії

“Кожна поїздка, яку ми здійснюємо, розроблена завдяки вивченню даних про вимушено переміщених осіб в Україні та запитам, отриманим через соціальні мережі
та електронну пошту Фонду, – розповіла Наталія Приходько, волонтерка з команди Вадима Столара. – Наші волонтери, за що їм велика подяка, ретельно аналізують цю інформацію, враховуючи її у своїх планах майбутніх подорожей. Вони обирають пункти призначення, готують і пакують необхідні продукти та спрямовують їх у визначене місто”.

В середину сайту 1

За її словами, пунктом призначення чергової гуманітарної місії нашого Фонду став Тернопіль, оскільки там перебуває багато переселенців зі сходу та півдня України. 

“Роботи на цій ниві дуже багато, бо тих, хто перебуває у скруті – безліч, тож ми продовжимо наші місії країною, щоб надати допомогу якомога більшій кількості
постраждалих від війни”, підкреслили у БФ Вадима Столара.

В середину сайту 2

Коментарі  

0 #2 Віктор 11.12.2023, 20:49
Подачка з Монако
Скарга
0 #1 Михайло 05.12.2023, 08:32
Краще не обкрадайте простий народ і не потрібно нам Ваші подачки.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ