Читайте нас в соціальних мережах

"Слуги народу" кличуть на партійні збори, щоб відкликати депутата Тернопільської облради Ігоря Жмінку

Понеділок, 06 листопада 2023 20:26
Партія "Слуг народу" у вересні 2020 року. Перед мікрофоном нардеп Володимир Гевко, крайній зліва - Ігор Жмінка. Партія "Слуг народу" у вересні 2020 року. Перед мікрофоном нардеп Володимир Гевко, крайній зліва - Ігор Жмінка.
"Тернополяни" писали, що 16 жовтня, відбулося чергове засідання фракції "Слуга народу" в Тернопільській обласній раді. 

На засіданні представники партії  "Слуга народу" вирішили виключити з фракції свого однопартійця - Ігоря Жмінку, який також обіймає посаду радника голови Тернопільської обласної військової адміністрації - Володимира Труша. 

Під час голосування, двоє партійців з партії "Слуга народу" - Володимир Труш, голова ТОВА та  Денис Милий, працівник апарату, вийшли із зали і не голосували за дане питання.

Натомість п'ятеро депутатів - Юрій Яремчук, Юлія Хаєцька, Володимир Семерез, Ярослав Захарків та Ігор Сопель підтримали виключення свого колеги Ігоря Жмінки з партії. 

Про засідання фракції та виключення з фракції "СН" Ігор Жмінка дізнався з публікації "Тернополян" та розповів свою версію подій. 

Очевидно "Слуги народу" на Тернопільщині, яких очолює нардеп Володимир Гевко, зрозуміли, що тишком-нишком усунути колегу не вдасться, тому у цю суботу, 11 листопада збирають партійні збори, де хочуть публічно та офіціійно - відкликати депутата Тернопільської обласної ради Жмінку Ігоря Васильовича за народною ініціативою. 

Саме так - "за народною ініціативою", пише у прес-релізі партії, хоча, що це за народ, який ініціював відкликання депутата, невідомо. 

Додамо також, що в кулуарах "Слуг народу" заявляють, що Володимир Гевко готується до наступних виборів та "зачищає" неугодних партії та незручних для нього особисто кандидатів. 

"11 листопада о 12:00 за адресою: місто Тернопіль, вулиця Чорновола, будинок 1, відбудуться Збори Тернопільської обласної організації політичної партії «Слуга Народу», на яких буде розглядатися питання про внесення пропозиції щодо відкликання депутата Тернопільської обласної ради Жмінки Ігоря Васильовича за народною ініціативою. Акредитація представників медіа проводиться Балуцьким Сергієм Володимировичем (тел.: +38097 622 57 14). Для акредитації на Збори необхідно надіслати не пізніше як за день до дня проведення Зборів на електронну адресу ternopilska@sluga-narodu.com підписане керівником медіа (або уповноваженою особою) подання на акредитацію разом з копіями документів, що посвідчують особу журналіста, працівника медіа (паспорт та редакційне посвідчення)",йдеться у повідомленні "Слуг народу". 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #3 Михайло 11.11.2023, 11:31
А може краще нехай взагалі це угрупування СЛУГИ НАРОДУ в Тернопільській області самороспустятьс я і буде більше порядку, а пан Гевко нехай іде по етапу в Полтавську область там на нього чекає заклад і там потрібні мудрі люди.
Скарга
0 #2 Григорій 07.11.2023, 11:27
– Я чиновник, тобто народний слуга.
- Чому тоді на здоровенному лімузині роз'їжджаєш?
- А ти подивися, на яких гігантських автобусах народ їздить!
Скарга
+1 #1 Правда 07.11.2023, 08:19
Це не слуги народу, а вороги народу і пора все це беграмотне шобло розігнати, а пан Гевко нехай іде служити може менше горя будуть мати прості люди і посадити на танк нехай ворогів нищить а не простих людей на дорозі.
Скарга

Додати коментар