Читайте нас в соціальних мережах

Голова Тернопільської обласної організації "Свобода" розповів, яке відношення має УПЦ мп до затримання Головка

Понеділок, 03 липня 2023 10:38
Голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Олег Сиротюк виступив на захист голови облради Михайла Головка, підозрюваного у вимаганні хабаря.

На своїй Фейсбук-сторінці депутат заявив, що затримання його однопартійця є політичним замовленням, а звинувачення – безпідставними.

"У середу, 28 червня, відбулося судове засідання Вищого антикорупційного суду. Он-лайн трансляцію, як зауважив, дивилося не багато осіб. Де ж були всі ті, хто кілька днів так агресивно розпинав голову обласної ради у соцмережах та медіа? Вони мали час на голослівні й гнівні звинувачення, але не знайшли часу на те, щоб почути правду під час судового засідання. То хіба правду вони шукали?

Факти – річ уперта. А вони свідчать про цілеспрямовану кампанію з дискредитації Михайла Головка, який власним громадським і політичним життям довів свою відданість ідеям відбудови української незалежної держави",  йдеться у дописі свободівця.

Олег Сиротюк вважає, що до затримання голови облради причетний московський патріархат.

"Виконавці цього цинічного замовлення відомі. Зрозуміло, що бенефіціарами є УПЦ мп, яку давно необхідно заборонити в Україні, вороги традиційних сімейних цінностей, політичні опоненти. Не знаю, хто є безпосереднім замовником цієї політичної розправи, але то поки що", – написав політик.

Нагадаємо, голову Тернопільської облради Михайла Головка та двох заступників начальника ОВА Дем'янчука і Гайдука підозрюють у вимаганні близько 2,4 мільйона гривень у підприємця за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту об'єктів інфраструктури. Чиновників затримали 26 червня.

Усім підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 805 тисяч 200 гривень. Вони скористались цим правом та вийшли з-під варти, внісши заставу.

Читайте також: Волонтер з Тернопільщини розповів, як заступник Труша перешкоджав ввезенню гуманітарної допомоги

"Я думав це його волонтерські кошти і бажання допомогти військовим", - Михайло Головко виступив у суді на свій захист (відео)

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Михайло 07.07.2023, 13:52
Пане Сиротюк не перекладайте злодійство на грім який вдарив з неба і не лізьте в цю багнюку так як Ви людина до цієї шайки злодіїв я думаю не причепні, а позиція партії повинна бути проста: Головко іде з посади на час слідства і не розказує байки і нехай доказує свою не винуватість, а наскільки мені відомо, що його захищають не прості адвокати а по грошах ЗОЛОТІ.
Скарга
0 #2 михайло 03.07.2023, 23:03
во свобода від самого початку була проектом фсб....тягнисра ка і його шоблу фінансували львівські бандюки і фсб....во свобода ---це п ята колона в політичній структурі УКРАЇНИ.....гол овна їх мета----розкол українського суспільства і сепаратизм....т ягнисрак має бути притягнутий за свою діяльність до відповідальност і....рядові члени свободи----патр іоти держав---на жаль стали пішаками в брудній політичній грі..
Скарга
+5 #1 Григорій 03.07.2023, 11:01
Рука руку миє. Свободівці - вороги України, які під прапором "Свободи" дерибанять Україну. Головко - яскравий приклад!
Скарга

Додати коментар