Читайте нас в соціальних мережах

В новому апарт-готелі буде двоповерховий паркінг

Середа, 07 серпня 2024 20:11
Новий бізнес центр з готелем, офісам та апартаментами для проживання вже будують в Тернополі.

Місцева компанія-забудівник «Престижбуд» обіцяє завершити його вже через 2 роки. Це 9-ти поверховий комплекс на вулиці Збаразькій 8. Будівельники обіцяють, що новий офісник стане новим словом в бізнес нерухомості Тернополя. Тут планують спорудити перший в місті дворівневий паркінг для авто. Він буде доступним для мешканців та гостей комплексу.
Апарт-комплекс на Збаразькій, 8 отримав ім’я «Престиж-хол». Тут передбачено два ресторани (один з яких на даху), швидкісні ліфти, високі стелі, панорамні вікна з краєвидом та інші переваги для майбутніх резидентів. Судячи з фото будинок стане однією з окрас міста завдяки сучасній архітектурі в світових трендах та стриманих ділових барвах фасаду.
Тут буде чудове місце для зустрічей, роботи чи проживання тернополян та гостей міста. Забудовник планує цілодобову стійку консьєржа та власну службу догляду та сервісу. Вхідний зал комплексу буде витримано в сучасному дизайнерському стилі, як і коридори та кабіни ліфтів. Для зручності праці та розваг на території планується швидкісна система зв’язку та інтелектуальні рішення для доступу.
Велику увагу АК «Престиж Хол» надають інклюзивності та безбар’єрності. Доступ до ліфтів, паркінгу та всіх приміщень без зайвих сходинок. Запаркувати авто теж можна без зайвих проблем. Місць вистачить всім, кажуть в «Престижбуді». Досі місцеві, так звані, бізнес-центри, будували мініатюрні парковки або не робили їх взагалі.
До придбання доступні помешкання та офіси на кількох поверхах «Престиж-холу». Площа апартаментів та офісів всього від 29 м. кв. Можлива тривала розстрочка оплати. Ціни стартують від 900$ за квадрат.
Деталі за посиланням https://prestigebud.com.ua/projects/prestige-hall або за тел. 068 243 0000

28022023_1_Photo_-_12.jpg

06032023_4.jpg

06032023.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ