Читайте нас в соціальних мережах

Тепер до столиці можна доїхати набагато швидше

Вівторок, 11 серпня 2015 13:48
Цьогоріч тернопільські дорожники доклали максимум зусиль щоб відремонтувати ділянку дороги від міста Тернопіль до смт Ямпіль Хмельницької області.

Потрібно сказати про те, що рух цим маршрутом економить тернопільським водіям час та гроші при поїздці в Київ. Зокрема, у порівнянні з автомобільною дорогою, що веде на Київ через місто Рівне. Економія часу в середньому становить 1,5 години, а в кілометровому еквіваленті близько 100 км.

 «Минулого тижня завершили ямковий ремонт на 40 кілометрах автомобільної дороги Тернопіль-Ланівці. Також проведена повна заміна дорожнього покриття на трьох кілометрах автошляху», – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільскій області Богдан Юлик. «Загалом на дані дорожньо-ремонтні роботи з Держбюджету використано 2 213 641 грн.» - додав керівник.

Роботи тривали і на автодорозі Біла Церква - Кременець, при цьому шляховики влаштували 2 тисячі тонн асфальтобетону, провели влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття та поверхневої обробки в кількості 13 300 м2. Дорожники також виконали планування узбіччя.

 

Додати коментар