Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині на одне робоче місце претендує п’ять осіб

Понеділок, 10 серпня 2015 18:32
На Тернопільщині процвітає безробіття. Як зазначають у Тернопільському обласному центрі зайнятості на одне вільне робоче місце в середньому по області претендувало 5 безробітних.

Загалом станом на 1 серпня актуальними були 2108 вакансій. Про це під час брифінгу повідомив директор Тернопільського обласного центру зайнятості Петро Химейчук.

«Політичні та соціально-економічні процеси, які відбуваються в державі, впливають і на ринок праці Тернопільської області. Характерними тенденціями є зменшення попиту на робочу силу, скорочення середньооблікової кількості штатних працівників, зростання рівня безробіття, наявність заборгованості з виплати заробітної плати, зменшення кількості роботодавців, які інформують службу зайнятості про вакансії, недостатня кількість вільних робочих місць і вакантних посад з гідними умовами та оплатою праці, - зазначив очільник обласної служби зайнятості Тернопільщини. 

Станом на 1 серпня 2015 року актуальними були 2108 вакансій. На одне вільне робоче місце в середньому по області претендувало 5 безробітних, проте у Козівському – 34, Гусятинському – 31, Зборівському районному центрі зайнятості – 18».

 

Додати коментар