Читайте нас в соціальних мережах

Андрій Богданець: «2024 рік має стати переломним для молочарів, інакше ми ризикуємо втратити стратегічно важливу галузь»

П'ятниця, 08 грудня 2023 16:13
Народний депутат Андрій Богданець запропонував певні інструменти для розвитку молочної галузі.

У 2024 році, відповідно до рішення РНБО України, має бути розроблено та схвалено Концепцію Державної цільової економічної програми розвитку тваринництва на період до 2033 року. Андрій Богданець переконаний, що важливою складовою цієї Концепції мають стати дієві фінансові механізми стимулювання виробництва та переробки молока.

На цьому він наголосив у своєму виступі на Всеукраїнському молочному форумі-2023 «Фінансовий механізм стимулювання розвитку виробництва та переробки молока в Україні в умовах воєнного стану».

– Дякую Національному університету біоресурсів і природокористування України за сприяння у проведенні цього важливого заходу. Підготовка Концепції Держпрограми – це серйозна й актуальна задача. До її виконання мають долучитися усі причетні сторони, як з боку держави, так і з боку бізнесу та галузевих об’єднань. Як народний депутат і співголова міжфракційного депутатського об’єднання «За розвиток молочної галузі України», спільно з експертами Спілки молочних підприємств України я запропонував певні інструменти для розвитку галузі. Основні з них вже представляв у своїх попередніх постах,  зазначив Андрій Богданець.  

Політик наголошує, що 2024 рік має стати переломним для молочарів.

– Інакше ми ризикуємо втратити стратегічно важливу для України галузь, яка останніми роками, на жаль, невпинно знижувала свої показники. Зі свого боку обіцяю зробити все можливе, щоб цей перелом відбувся,  підсумував Андрій Богданець.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Тернополянин 09.12.2023, 08:52
2024 рік таких як Богданець при владі не має бути, а він до корів як глухий музикант до співу.
Скарга
0 #1 Григорій 08.12.2023, 16:21
І швець, і жнець, і на дудці грець!
Оце такий наш Богданець!
Скарга

Додати коментар