Читайте нас в соціальних мережах

Апостол дав Барні дружню підказку

П'ятниця, 17 квітня 2015 08:36
Екс-народний депутат від Тернопільщини Михайло Апостол дав пораду голові Тернопільської ОДА Степану Барну щодо одного з шляхів наповнення місцевого бюджету.

«Дружня підказка губернатору Тернопільщини Степану Барні щодо наповнення місцевого бюджету на сотні млн. грн. за рахунок внутрішніх резервів області», - анонсував він свій допис у Фесбуці.

Михайло Апостол каже, що, станом на 1 січня 2015 року, на території області 1052 га. займають сільськогосподарські угіддя різних форм власності. Ці землі використовують суб’єкти підприємницької діяльності, приватними підприємствами, агрохолдингами, фермерськими господарствами та ін.

«Згідно оперативних даних із різних джерел показник самовільно зайнятих земельних ділянок, використання земельних ділянок не за цільовим призначенням,без відповідних правоустановлюючих документівна території області становить 20-25%, або 220-250 тис.га. Відповідно не платиться орендна плата, податки... – стверджує на своїй сторінці у Фейсбук Михайло Апотол. - Якщо в середньому сума платежів з 1 га. становить близько 1000 грн.,то область може додатково одржувати кожен рік біля 200 млн.грн».

На думку екс-парламентаря, аналогічна ситуація у сфері користування ставками, лісами, надрами, кар’єрами.

«Знаю ,що у Вас є бажання і політична воля зробити область багатою. Ви це зробите з командою, з командою професіоналів і патріотів. Головне ,щоб вам не помішав в цьому квотний розподіл посад», -  пише Апостол.

Судячи з лайку під дописом Михайла Апоcтола - голові Тернопільської ОДА порада сподобалася.

 

Apostol-Barna

Коментарі  

0 #1 Олег 24.04.2015, 00:02
Слушна порада. Чотири екіпажі з мордоворотами вже рисачать по тернбовлянщині та Бучацькому районі і бриють грошенята з власників карєрів та незаконних копанок. Хто заплатив - той працює. Цікаво, на скільки побрив свого другана Андрійка Лучку? Мабуть добряче, адже бізнес незаконних копанок в ноьго різко пішов в гору.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ