Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині відновлюють дорогу, яка тривалий час потребувала ремонту

Понеділок, 11 жовтня 2021 20:02
У селі Бліх Залозецької громади триває ремонт ділянки шляху, який перебував у критичному стані.

Відновлення дороги проводять за сприяння Тернопільської  обласної ради, яка цьогоріч виділила майже 600 000 гривень для ремонтних робіт у селах Тернопільщини.

Щоб простежити якість виконання робіт, село Бліх відвідав голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

— Обласна рада поставила перед собою завдання — відремонтувати всі дороги на місцях, щоб за нашу каденцію ключові та найбільш «болючі» для водії та місцевих жителів напрямки були відновлені, — говорить Михайло Головко. — Зараз ми здійснюємо контроль, щоб ті кошти, які виділяються на шляхи, були реалізовані за призначенням і роботи виконувалися на належному рівні. Хотів би повідомити, що нас задовольняє якість цієї дороги. Сподіваємося, що вона довго прослужить.

Голова обласної ради також додав, що впродовж каденції разом з депутатським корпусом планує відновити усі дороги Тернопільщини, котрі перебувають у критичному стані.

— Зараз є 3,5 тисячі кілометрів доріг місцевого значення, сільських доріг, які потребують ремонту. Звісно, це дуже великий об’єм роботи. Однак сподіваємося, що нам вдасться відновити шляхи, які потребують негайного ремонту, — додає Михайло Головко.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ