Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині відкривають підприємство з сучасного машинобудування (фото)

Неділя, 07 червня 2020 10:00
У місті Чортків, що на Тернопільщині відкривають сучасне підприємство з машинобудування. 

Цими днями, голова райдержадміністрації Арсен Марчишак спільно з першим заступником голови райдержадміністрації Іваном Заболотним у рамках робочої поїздки відвідали Товариство з обмеженою відповідальністю «Органіка» в селі Нагірянка, де зустрілися з директором Ігорем Ольшаковським.

Для початку представники влади оглянули площадку підприємства, де для закордонних замовників сконструйований комплекс по фільтруванню технологічних середовищ різних якостей та йде процес наладки даної установки.

ТОВ «Органіка» активно освоює новий напрям машинобудування – створення високотехнологічних ліній для очистки стоків, з використанням надсучасних мембранних технологій. Даний комплекс має кілька ступенів очистки води, працює без фізичних зусиль людини, керується власним програмним забезпеченням, все обладнання, комплектуючі, метал та труби мають європейський сертифікат якості.

Новостворений виробничий комплекс зараз на етапі пусконалагоджувальних робіт, проходить атестацію у відповідних європейських інституціях на відповідність стандартам ЄС, з правом маркування знаком СЕ. Зазначимо, що замовником даної установки є переробне підприємство однієї з провідних держав Євросоюзу.

«Відрадно є те, що саме наші проєктанти – фахівці: інженери, технологи, ІТ-шники, вихідці з державного підприємства, розробили процесне обладнання по очищенню стічних вод, цей виробничий комплекс виготовлено тут, у цьому цеху. Технології створюються за допомогою людської праці. Сьогодні вже очевидно, технологічні розробки – це наше майбутнє, а особливо в час, коли настає дефіцит води в світі», - зауважив голова райдержадміністрації Арсен Марчишак.

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ