Читайте нас в соціальних мережах

«Укрзалізниця» не оновлюватиме вагони швидкісного поїзда «Тернопіль–Київ» (документ)

П'ятниця, 21 лютого 2020 12:14
Народний депутат з Тернополя від «Слуги Народу» Андрій Богданець надіслав депутатське звернення до АТ «Українська залізниця» щодо заміни вагонів у прямому поїзді Інтерсіті від швидкісної компанії за маршрутом «Тернопіль–Київ».
 
Однак акціонерне товариство надало невмотивовану та неповну відповідь, вважає Богданець.
 
– Оновлення парку пасажирських поїздів, електро- та дизель-поїздів здійснюється лише за кошти регіональних філій АТ «Укрзалізниця». Однак на сьогодні товариство не має достатніх коштів на оновлення рухомого складу. Повідомляємо, що вагонам складу поїзда формування філії «Пасажирська компанія» в 2006-2007 роках був виконаних капітально-відновлювальний ремонт з повною заміною внутрішнього інтер’єру та встановленням нового обладнання, які відповідають вимогам категорії «Інтерсіті» та Правилам перевезення багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом,  відповіли в «Укрзалізниці».
 
Тернопільський нардеп надіслав звернення повторно та пообіцяв притягнути до відповідальності посадових осіб, відповідальних за документ.
 
– На моє депутатське звернення щодо заміни вагонів у прямому поїзді Інтерсіті від Швидкісної компанії за маршрутом Тернопіль – Київ, отримано відповідь від АТ «Українська залізниця», проте, оскільки відповідь не відповідала ст.16 Закону України «Про статус народного депутат України», а саме – невмотивована і неповна, по суті звернення належної інформації не отримано, мною направлено звернення повторно. У випадку отримання аналогічної відповіді – з моєї сторони будуть вчинятися дії щодо притягнення до відповідальності посадових осіб, відповідальних за звернення. Дякую за увагу, триматиму Вас у курсі справи. Надалі, у разі виникнення порушення Ваших прав – прошу звертатися безпосередньо до мене, постараюся належним чином відреагувати, – пише Андрій Боданець.

Додати коментар