Читайте нас в соціальних мережах

Понад 127 мільйонів зарплат та 70 мільйонів податків: результат роботи «Бучачагрохлібпром» за підсумками жовтня

Вівторок, 12 листопада 2019 06:12
Підприємство Героя України Петра Гадза ТзОВ «Бучачагрохлібпром» за жовтень сплатило своїм працівникам 16 мільйонів 310, 8 тисяч гривень.

До того ж, ТзОВ продовжує демонструвати високі економічні показники та прозорість свого бізнесу.

Так, за десять місяців 2019 року компанія сплатила 74, 1 млн грн податків, а фонд заробітної плати за цей період склав 126 млн 972 тис. грн.

Голова наглядової ради підприємства Петро Гадз каже, що легальна праця та гідна заробітна плата – пріоритет у «Бучачагрохлібпромі».

– Наше підприємство забезпечує роботою більше 900 осіб, тому дуже важливо створити для цих людей комфортні умови праці. Успіх «Бучачагрохлібпрому» – результат самовідданості та наполегливості великої команди професіоналів. За чесну та плідну роботу ми даємо людям щедру винагороду. Кожен підприємець в нашій державі повинен давати працівникам такі зарплати, аби їм не доводилося покидати рідні домівки у пошуках гідного життя за кордоном, – зазначив Петро Гадз.

Зазначимо, що середня заробітна плата на підприємстві становить 16 тисяч 409 гривень.

Окрім цього, в жовтні ТзОВ «Бучачагрохлібпром» сплатило й чималі податки. Так, компанія віддала 3 мільйони 490 тисяч Єдиного соціального внеску, 2 мільйони 959 тисяч – ПДФО, ще 247 тисяч гривень з підприємства пішло на військовий збір.

Додати коментар