Читайте нас в соціальних мережах

Чому відомий тернополянин не піде на «Антикорупційний форум» Саакашвілі

Вівторок, 01 березня 2016 18:24
«Я не хочу бачити цього фарсу». Такими словами охарактеризував майбутній «Антикорупційний форум» у Тернополі від Міхеіла Саакашвілі голова громадської організації «Тернопіль Європейський» Віталій Цимбалюк.

На думку молодого політика на вже розкручений захід прийдуть політикани, які захочуть прикритися іменем грузинського президента задля майбутньої карєри. Про це пан Віталій написав на своїй сторінці у Феусбуці.

«Невдовзі у Тернополі пройде «Антикорупційний форум», на якому виступить відомий реформатор сучасності Міхеіл Саакашвілі. Вже зараз чимало моїх знайомих цікавляться, чи я піду до «Березолю» на цю зустріч.

Відповідаю всім і одразу: мене там не буде. І коротко поясню, чому.

Глибоко поважаю Міхеіла Саакашвілі як проєвропейського політика і менеджера міжнародного рівня. Направду він намагається донести нинішній владі всіх рівнів дуже розумні і перспективні бачення майбутнього нашої держави. Його слухають, йому аплодують, з ним фотографуються. Але ніхто НЕ ЧУЄ його месиджів і тим більше не збирається їх втілювати в життя…

Прогнозую, що на цьому форумі будуть присутні багато наших політиканів. Багато з них вже порвали колишні партквитки і підготували заяви до вступу у нову популярну партію, яку створить Міхеіл. Не тому, що поділяють його бачення, а тому що вбачають у ньому лише прохідний квиток на теплі депутатські місця і високі посади.

Я не хочу бачити цього фарсу.

Напевне, значно цікавішим для мене був би формат зустрічі-діалогу реформатора такого рівня з активом нашої громадської організації. Тому що у цієї видатної людини ми могли би багато чого навчитися. Впевнений, що чимало порядних тернопільських активістів теж із задоволенням сіли би із Саакашвілі за круглий стіл. Замість просторої зали «Березолю», у якій тернопільські політикани відбиватимуть собі долоні у нещирих оплесках.»

Невдовзі у Тернополі пройде «Антикорупційний форум», на якому виступить відомий реформатор сучасності Міхеіл Саакашвілі....

Опубліковано Віталієм Цимбалюком 1 березень 2016 р.

 

 

Додати коментар