Читайте нас в соціальних мережах

«Мегаполіс-Україна» і надалі працює на Тернопіллі, але вже сплачує податки в одеську казну, - голова облради

П'ятниця, 12 лютого 2016 16:15
Компанія «Мегаполіс-Україна», яка займається реалізацією тютюнових виробів, і надалі має основні офіси на території Тернопільської області, але сплачує податки в одеську казну.

Про це повідомив голова Тернопільської облради Віктор Овчарук. На думку високопоставленого чиновника, першочергове завдання влади та громадськості сприяти поверненню реєстрації цього потужного підприємства на терени нашої області.

«З перереєстрацією цієї компанії в Одеську область тільки бюджет нашого краю поніс втрати у розмірі 35-40 мільйонів гривень, - зазначив Віктор Овчарук. - Це не враховуючи податків, які сплачувалися місцеві бюджети. Закликаю місцеву громадськість та ЗМІ не тільки долучатися до руйнування економіки Тернопілля, як вони це раніше продемонстрували, але і долучалися до залучення нових інвесторів. Ця компанія («Мегаполіс-Україна», - ред.) і надалі залишається та працює у нашій області. От тільки вже з одеської ресторацією і податки сплачує у тамтешні бюджети. На сьогодні у нас є завдання шляхом переговорів спробувати все ж повернути такого потужного платника податків.»

Нагадаємо, що на початку цього року активісти У Тернополі блокували склади компанії “Мегаполіс-Україна”, яка торгує сигаретами. Пікетувальники вимагали у вищої української влади та Антимонопольного комітету санкцій до цієї компанії, аж до заборони її діяльності.

Після кількох днів пікетів, активісти розблокували потужності «Мегаполіс-Україна». Компанія і надалі працює в України. От тільки монополіст на ринку оптової торгівлі цигарками “Мегаполіс – Україна” з нового року перереєструвався на Одещину. Таким чином, зведений бюджет Тернопільщини недоотримає понад 30 мільйонів податкових надходжень. 

 

Додати коментар