Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

«Домобудівник» відкрив центр обслуговування клієнтів

Четвер, 29 жовтня 2015 10:26
З повагою до клієнта: компанія «Домобудівник» відкрила центр обслуговування. Для зручності людей, офіс запрацював у центрі міста. Керівництво компанії запрошує дольовиків звертатися сюди для уточнення інформації і укладання додаткових договорів.

Компанія «Домобудівник» не лише відновила роботу у звичному режимі, а й почала розвиватися. Центр обслуговування клієнтів запрацював за адресою Чорновола, 1, кабінет 14. Сюди можуть звертатися дольовики та орендарі, що раніше уклали договори з компанією.

«Були такі різного роду конфлікти в компанії, всі про це знають. Ці конфлікти були штучно створені для дестабілізації, щоб людей дезорієнтувати та дезінформувати. У нас змінилося керівництво, обраний новий директор Степан Богданович Рубай,  змінена офіційна юридична адреса на Кривоноса, 2Б. і зараз новий директор намагається стабілізувати цю ситуацію, оскільки є об’єкти, які підходять до завершення і потрібно оформляти документи на їх здачу і на право власності для пайовиків» - каже виконавчий директор ТОВ «Домобудівник» Ольга Іваноньків.

Таким чином, щоб оформити право власності на раніше придбане житло, пайовикам необхідно лише звернутися із повним пакетом документів та квитанціями про оплату у центр обслуговування клієнтів. У робочі дні з 9 до 18 години тут раді вас бачити.

«Звертайтеся для звірки інформації, для укладання додаткових договорів. Ми лояльно ставитимемося до дольовиків, не змінюватимемо встановлену плату за житло. Також раді бачити нових клієнтів» - додала виконавчий директор ТОВ «Домобудівник» Ольга Іваноньків.

Щодня відвідувачів у центрі обслуговування клієнтів ТОВ «Домобудівник» зустрічатиме виконавчий директор компанії, юрист, бухгалтер та фахівці будівельної галузі, які завжди готові надати консультацію.

 

Додати коментар