Читайте нас в соціальних мережах

У церкві УГКЦ в Підгайцях зібрали 16 745 гривень для потреб ЗСУ (фото)

Понеділок, 23 вересня 2024 18:00
У Протокатедральному соборі всіх святих українського народу УГКЦ міста Підгайці побував колектив Громадської організації "Біла Тростина -- Рідне Тернопілля".

Колектив допомагав провадити Святу Літургію, після якої відбувся духовний захід « Розмова з Богом », на якому було зібрано кошти для підтримки та допомоги ЗСУ у сумі 16 745 гривень.

"Висловлюємо найщирішу вдячність пароху отцю Ігорю, сотруднику отцю Теодору, спільноті ,, Матері в молитві" за змістовну і незабутню зустріч, з якої ми отримали велике духовне збагачення, за благословення, теплий прийом, розуміння, небайдужість і активну громадянську позицію задля перемоги нашої України. А також дякуємо всім парафіянам, які долучилися до цієї благородної справи. Нехай Господь Бог Всевишній за молитвами Пресвятої Богородиці, всіх небесних сил та всіх святих, щиро винагородить Вас і благословить ваші пожертви, молитви та прохання, обдарує здоров'ям, своїми чисельними ласками та благодатю вас і ваші родини на многії і благії літа", - відзначили у Просвіті Підгаєччини. 

 

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ