Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі виконавча служба повернула на рахунок матері загиблого воїна кошти, на які було накладено арешт (відео)

П'ятниця, 06 вересня 2024 12:31
загиблий у вересні 2023 року 30-річний Олександр Данилюк загиблий у вересні 2023 року 30-річний Олександр Данилюк
"Тернополяни" неодноразово писали про цю шокуючу історію, коли у Тернополі виконавча служба заблокувала рахунки та списувала кошти, які прийшли матері за загиблого військового. 

Цю історію тоді у соцмережах розповіла сестра загиблого на війні тернополянина 30-річного Олександра Данилюка - Мар'яна Балабан. 

За словами жінки, її матері на рахунок в "Ощадбанку" прийшли гроші за загиблого у вересні 2023 року на війні її сина - 30-річного Олександра Данилюка. 

Відтак, виконавча служба блокує цей рахунок з даними коштами і далі знімає гроші з нього за ніби то борги матері перед пенсійним фондом. 

З того часу пройшло три місяці і виконавча служба вибачилася, розблокувала рахунок в "Ощадбанку" та повернула ці гроші на рахунок матері загиблого захисника Олександра Данилюка.

"В результаті були зняті більше 70 тисяч гривень з соціального рахунку, на якому були кошти за загиблого сина. "Ощадбанк" тоді поводився дуже не коректно і не професійно. Це було хамство. І я радо повідомляю, що завдяки вам, коментарям, репостам, роботі адвоката і підтримці друзів, кошти повернулися на рахунок і виконавча попросила вибачення. Це є доказ того, що боротися з державними установами можна, якщо ми всі разом", - повідомила Мар'яна Балабан, сестра загиблого Героя. 

Нагадаємо, 16 вересня 2023 року у Тернопіль надійшла звістка про загибель 30-річного військового Олександра Данилюка. 

Данилюк Олександр Олександрович (15.10.1992 р.н.) - його життя обірвалося 6 серпня 2023 під час виконання бойового завдання у Донецькій області. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ