Читайте нас в соціальних мережах

Поки всі радіють про Курськ, Покровську залишилось кілька тижнів, - Катерина Поліщук

П'ятниця, 30 серпня 2024 18:00
Тернопільська "Пташка" Катерина Поліщук б'є на сполох та просить усіх небайдужих підтримати донатами військових на Покровському напрямку, оскільки там йде активне просування ворога вглиб України. 

Про це захисниця розповіла на власній сторінці у Фейсбук.

"На Покровському повна дупа. Без перебільшень. Поки всі радісно улюлюкають про Курськ, Покровську залишилось кілька тижнів. Міста, де я місяць тому пила каву вже окуповані. В місто, де я жила останні два тижні вже долітають фпв. Всі безпечні села, де я відпочивала після позицій - окуповані. Глибокий тил, де я заправляла авто та віддавала поранених - передова. Це просто не вкладається в моїй голові. Я просто не вірю у ці темпи. Знаєте, півтора року з 59 ОМПБр не пройшли дарма. Хлопці підтримали мене тоді, коли все здавалось втраченим. Прийняли мене в найважчий період для мене. Прийняли не образ, а просто дівчинку, яка хоче допомогти і потребує допомоги. Зараз вони в повній дупі. І я ср@ти хотіла на командування, їх амбіції, зірочки та інтереси. Допомога потрібна хлопцям. І з свого боку я просто не можу стояти осторонь. Я не можу дозволити повторитись Маріуполю. Не можу дозволити кривавими літерами в нашу історію вписати «Покровськ». Не можу дозволити помирати сотням моїх друзів через кількох високопосадових імбіцилів-карʼєристів", - зауважила Катерина Поліщук.

Захисниця відкрила великий збір на дрони, фпв, антени, екофло, апаратуру для польотів для БІЙЦІВ 59 ОМПБр, які тримають Покровський рубіж, дорогу на Дніпро.

"Жоден дрон не осяде на складі, жодна копійка не піде для здобування чергової зірочки чергового командира. Всі дрони я особисто передам самим бійцям, справедливо розділивши по підрозділах. Зараз, як ніколи потрібен твій донат. Автору найбільшого донату я подарую нову гільзу, яку я зараз розписую. Десятьом випадковим людям, що задонатять від 100 грн я подарую свій прапор з підписом або шеврон. Україна потребує тебе зараз", - написала Катерина. 

Дублюю в коментарі, посилання в шапці профілю : https://send.monobank.ua/jar/z4NjouviQ

5375411206884517 Монобанк

4149499994979654 ПриватБанк

Katerinapolisuk007@gmail.com пейпал.

На зображенні може бути: 1 особа

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Веприк 31.08.2024, 08:25
Тернопільська "Пташка" Катерина Поліщук забула старий, але актуальний вислів: Kinder, Küche, Kirche.
А якщо серйозно, то втрата бувшого Красноармійська , а нині, Покровська призведе до втрти коксующого вугілля. Це означає, що країна не зможе виробляти метал. Як наслідок, зупиняться металургійні підприємства України, а за ними ГЗК (гірничо-збагач увальні комбінати), які добувають руду. Без роботи залишаться сотні тисяч високваліфікова них робітників. Ось такі перспективи!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ