Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські волонтери просять прихистити собаку, яку сім'я залишила на автовокзалі (фото)

П'ятниця, 30 серпня 2024 17:30
Тернопільські зоозахисники звертаються до усіх небайдужих та просять прихистити породисту собаку, яку родина залишила на автовокзалі, їдучи в Польщу. 

Про це пишуть у групі ГО "Ноїв Ковчег". 

"Хочу розповісти історію яка не відпускає спокійно спати їсти жити.Історію в якої не можу ні осуджувати,ні ненавидіти а тільки співчувати кожному і шукати вихід. Джой собака якого покинули, зрадили, збулись. Сонячним ранком з автовокзалу ціла родина з дітками і собакою сідала на автобус до Польщі.Водій не взяв собаку в автобус.Родина після вмовлянь від єднала ланцюжок і ось дуже болючі слова (Джой пака) почув. Очима ловить їх погляд і біжить за автобусом.Він не розуміє в свій 1 рік, що відбувається. Вірно чекає уваги від любої людини вдивляючись своїми голубими очима.Прилаштовую бо не маю де подіти цього красення.У мене 12 поверх і коти. Потрібен приватний будинок загорожений.З тваринами не дружить.дуже ревнує до людини. До якої вірно віддає свою душу одразу заглядаючи постійно у очі. Як питає: А ти мене забереш і не покинеш ніколо ніколи? Деталі за номером - 0672751127", - відзначили волонтери. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Лена 31.08.2024, 17:44
Надiюсь,з ними точно так поступлять ix дimu чи племiнники,коли вони будуть непридатними нi для чого
Скарга
-2 #1 Веприк 31.08.2024, 08:49
Українські матері дітей кидають, мов цуценят, а тут собака. Пропоную редакції цікаву тему - дитячі притулки. Скільки їх на тернопільщині, в яких умовах живуть покинуті матерями діти і таке інше. Тема цікава, але замовчуєтьчя ЗМІ, немов у нас немає таких дітей.
До речі, ось там, перед дітьми ваша розпіарена психологиня може виступити на тему: "Жінка, як держава на карті людства: про любов, кордони, зраду, перенародження" .
Нехай послухає, що їй скажуть покинуті матерями діти. Багато чого нового узнає для себе. Запевняю!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ