Читайте нас в соціальних мережах

Сильно "вдарився у релігію": Михайла Головка застали за молитвою перед прийдешньою сесією Тернопільської облради (відео)

Понеділок, 05 серпня 2024 22:59
Михайло Головко Михайло Головко
Завтра, 6 серпня, близько 14-ої години має відбутися чергове засідання сесії Тернопільської обласної ради. 

У порядку денному всього два питання - розгляд заяв Михайла Головка від 2 серпня 2024 року та від 5 серпня 2024 року. 

Перед важливою сесією Тернопільської обласної ради, тернополяни застали Михайла Головка за молитвою - правда не в храмі, а в готельному комплексі. 

За словами свідків події, збори були схожі на якесь сектанське зібрання. 

Близьке оточення Головка підтвердило, що після відкриття кримінального провадження та звільнення з посади, Михайло Головко сильно "вдарився у релігію", правда не уточнюють у яку саме. 

 

Нагадаємо, колишнього голову обласної ради Михайла Головка та двох заступників начальника Тернопільської ОВА підозрюють у вимаганні хабаря у місцевого підприємця Олександра Ярмоленка.

За версією обвинувачення, вони висловлювали наполегливі прохання місцевому бізнесмену та волонтеру надати понад 2,4 млн грн за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської обласної ради, а також за здійснення оплати за заборгованістю Тернопільської ОВА перед ТОВ за роботи, які вже були виконані та прийняті у 2022 році.

Голову Тернопільської облради та двох заступників голови Тернопільської ОВА затримали "на гарячому" 26 червня 2023 року після одержання ними частини обумовлених коштів, а саме понад 600 тис. грн.

Згодом Михайла Головка звільнили з посади голови Тернопільської облради, але нещодавно у Львівському восьмому апеляційному суді його поновили на роботі. 

Того ж дня, 1 серпня 2024 року депутати Тернопільської облради вдруге проголосували за звільнення Михайла Головка з посади голови. 

І завтра, 6 серпня, Тернопільські обласні депутати знову зберуться на сесію, щоб розглянути заяви Михайла Головка. 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Тернополянин 06.08.2024, 08:55
Злодії і аферисти сьогодні всі пішли в релігію і думають, що це їм поможе, горбатого виправить тільки могила.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ