Читайте нас в соціальних мережах

На хабарі затримали заступницю голови Кременецької РДА Аллу Злочевську

Середа, 24 липня 2024 10:07
Алла Злочевська Алла Злочевська
Вчора, 23 липня, правоохоронці завітали з обшуками у Кременецьку районну раду та адміністрацію. 

Сьогодні, 24 липня, "Тернополянам" стало відомо, що працівники Нацполіції та управління стратегічного розслідування затримали на хабарі - заступницю голови Кременецької РДА Віталія Кудлака - Аллу Злочевську. 

За попередньою інформацією, пані Алла вимагала та отримала 30 тисяч доларів хабаря за позитивне рішення з передачі комунального майна, площею 3000 м кв, в оренду, з подальшим правом викупу. 

Гроші чиновниця отримувала частинами - загальна сума склала - 30 тисяч доларів. 

Вчора, 23 липня, Аллу Злочевську затримали під час отримання чергового траншу хабаря та оголосили їй підозру - за частиною 3 статті 368 ККУ - (одержання хабара в особливо великому розмірі службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, - карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна).

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Михайло 24.07.2024, 16:54
У цих новоспечених керівників влади, органів місцевого самоврядування апетити більші ніж комуністів до 90 років. Причина проста ця безграмотна голота нічого не вміє, мізків немає, а тільки вміють красти. Пора це шобло до відповідальност і та все накрадене конфіскувати і не потрібно з простого люду здирати останні щтани.
Скарга
-2 #2 Веприк 24.07.2024, 13:53
Україна не вступить до ЄС без вирішення Волинського питання - Міністр оборони Польщі.
Волинська трагедія (у польській історіографії пол. Rzeź wołyńska, "Волинська різанина") - етнічні чистки конфліктуючого польського й українського населення, здійснені Українською Повстанською Армією, що підпорядковувал ася ОУН(б), військовими відділами ОУН(м) 1943 року під час Другої світової війни на Волині.
Скарга
0 #1 Веприк 24.07.2024, 12:52
Ото апетити у баби!
Скарга

Додати коментар