Читайте нас в соціальних мережах

У 24 ОМБр імені короля Данила сформували батальйон із колишніх в'язнів (фото)

Четвер, 11 липня 2024 19:00
У 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила сформували батальйон "Характерники".

Він складається із людей, які відбували покарання у в'язницях і захотіли долучитися до війська.

Про це повідомили на Facebook-сторінці 24 ОМБр імені короля Данила.

"Батальйон «Характерники» в 24 ОМБр імені короля Данила, незабаром буде виконувати бойові завдання на полі бою. Підрозділ складатиметься з громадян, що відбували покарання в місцях позбавлення волі і виявили бажання долучитись до оборони держави. Це стало можливим після ухвалення Закону про запровадження умовно-дострокового звільнення від відбування покарання для безпосередньої участі в обороні країни, захисті її незалежності та територіальної цілісності. Новобранці нашої бригади скористались можливістю отримати другий шанс та приєднатись до виконання священного обов’язку у великий війні за Незалежність. Зазначимо, що серед них дуже багато патріотів, які неодноразово виявляли бажання захищати Батьківщину. Є чимало людей з бойовим досвідом", - відзначили у бригаді. 

Добровольці скористались своїм правом на викуплення провини та вирішили встати до зброї, обороняючи рідну землю від загарбників.

Напередодні вони прийняли Військову присягу на вірність українському народові та виголосили молитву українського націоналіста.

 

 

 

 

Коментарі  

0 #1 Вiктор 13.07.2024, 10:47
Не верю я в их желание искупить вину службой стране. Скорее всего, большая часть из этих зэков - обычные маргиналы, тупо использовавшие возможность выйти из тюрьмы. Не думаю, что они могут принести реальную пользу на поле боя. Да и страшно представить, что будет, когда они потом демобилизуются. ...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ