Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині чоловік через поділ спільного майна погрожує вбити родичів

Середа, 17 квітня 2024 17:57
У поліцію звернулася мешканка Тернопільської області, яка розповіла, що рідний брат, який мешкає на Чернігівщині, всіляко погрожує їй та родині, надсилаючи листи.

 

Як з’ясувалося, вже кілька років поспіль уродженці Мельниці-Подільської територіальної громади намагаються поділити майно. Без порушень закону не обходилося й у дані суперечки неодноразово втручалися працівники поліції.

«У ході перевірки дізнавачі Борщівського відділення поліції встановили, що чоловік і раніше намагався "псувати" життя рідним. Кілька років тому він на подвір'я, де мешкала сестра та матір, підкинув наркотичні засоби та вбив собаку. Суд покарав порушника. Проте це його не зупинило і він після смерті матері продовжив погрожувати рідним», - повідомляють в ГУНП у Тернопільській області.

Останній факт працівники дізнання внесли в ЄРДР відповідно до статті 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді пробаційного нагляду на строк до двох років або обмеження волі на той самий строк. Триває слідство.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ