Читайте нас в соціальних мережах

Культурний відпочинок у Львові на початку літа

П'ятниця, 02 червня 2023 18:26
Місто Лева завжди славилося різноманітною культурною програмою для людей з різними уподобаннями.

Кожний місцевий чи турист знайде тут розвагу до смаку. Щоб відпочинок проходив ще й з користю, зверніть увагу на події у сфері музики, літератури чи мистецтва. Не можна приїхати в це автентичне й старовинне місце та не спробувати шматочок фірмової атмосфери, яку дарує Львів — афіша допоможе зорієнтуватися в заходах, що очікуються.

Які події варто відвідати

Виступи та вистави у Львові досить різноманітні. Навіть тим, хто не дуже знайомий з класичними видами мистецтва, буде цікаво. Серед маст-подій варто виділити:

  1. «Жадан і Собаки». Літній тур — очікувана подія від найпопулярнішої фігури сучасної української літератури, яка точно додасть у ваше життя драйву та яскравих музичних вражень. Улюблені пісні, гарячі дискусії й атмосфера свободи чекатимуть на вас у Території !FESTrepublic. Зупинка у Львові — 24 червня 2023 о 18:00.
  2. Концерт «Heroes of Might and Magic III». 26 червня відбудеться прем’єра в Україні — мешканці Львову та гості міста першими почують музику популярної гри. Виконавці: Пол Ромеро, LUMOS Orchestra, Галицький камерний хор «Євшан». Мелодії в ексклюзивному аранжуванні потішать як фанатів гри, так і тих, хто зовсім не знайомий з нею.
  3. Балет «Кармен» — класична постановка балету на музику Жоржа Бізе. Трагічна історія кохання, зради та ревнощів захоплює та чарує. Вишукане мистецтво балетних па, відточених до ідеалу, доповнюється виразами обличчя та індивідуальною пластикою танцівників Львівської національної опери на сцені. Балет відбудеться 5 червня о 18:00 за адресою вул. Лесі Українки, 1.
  4. «Джаз на даху». Віртуози The Impressions Jazz Quintet потішать поціновувачів джазу глибокими та вишуканими мелодіями. Це чудова нагода влаштувати незабутнє побачення чи запальну зустріч із друзями. Подія відбудеться 15 червня у !FESTrepublic
  5. Вистава «Імперія ангелів» — спектакль на основі сучасного однойменного роману Бернара Вербера. Через героїв глядачі замисляться над питаннями життя та смерті, долі та ролі людини в побудові власного щастя. Вистава проходитиме в Палаці культури залізничників «Рокс» 9 червня о 19:00.
  6. «ДахаБраха». На майданчику Malevich Concert Arena вас чекатиме найвідоміший фольк-гурт України. Концерт відбудеться 6 червня о 19:00 — музиканти представлять нові пісні, а також виконають вже відомі композиції.

Сумувати вечорами у великому місті точно не вдасться. Ви можете відвідати захід самі чи запросити друзів.

Квитки на Concert.ua

Замовляти квитки на події у Львові простіше за все на сайті Concert.ua. Ви знайдете не тільки інформацію про вхідні документи та час проведення заходу, але й додаткові фото й відео. Не потрібно нічого видруковувати чи стояти у черзі біля каси. Лише пара кліків — і справу зроблено. Відпочивайте якісно з українською платформою Concert.uа.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ