Читайте нас в соціальних мережах

Громадські організації Тернополя, попри рішення парламенту, безоплатно користуватимуться комунальними приміщеннями (відео)

Четвер, 22 вересня 2022 17:46
Міський голова Тернополя Сергій Надал виступив із зверненням до громадських організацій міста.

 

Мер Тернополя заявив, що попри рішення ВРУ, в місті і надалі надаватимуть громадським та волонтерським організаціям комунальне майно у безкоштовне користування. Адже зараз, як ніколи, важливо підтримати тих, хто першими кинулися допомагати нашим захисникам та людям, які постраждали від війни.

«Звертаюсь до громадських організацій, які є у Тернополі. Верховна Рада три роки тому прийняла зміни, відповідно до яких обмежила можливість надання комунального майна у безкоштовне користування. Вважаю це рішення неправильним, особливо у воєнний час, коли громадські організації одними з перших стали гуманітарним фронтом у війні.

Ми спільно з юридичною службою і депутатами міської ради знайдемо спосіб дати можливість вам користуватися приміщеннями безкоштовно або за символічну плату. Громадські організації нашого міста, Ви можете спокійно працювати далі, допомагати фронту і всім, хто цього потребує», - заявив Сергій Надал.

Рішення міського голови Тернополя дасть змогу і надалі працювати тим нечисленним громадськими організаціями та волонтерським спілкам на благо українського народу, а головне - для потреб ЗСУ. Тернополяни дану ініціативу підтримують і вважають її правильною, мовляв, так повинно бути не лише в нашому місті, але й по всій країні.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ