Читайте нас в соціальних мережах

Скандал з побиттям жінки у ТЦК: активісти заявляють про напад, а військові – про провокацію

Субота, 13 квітня 2024 17:54
фото ілюстративне з вільних джерел фото ілюстративне з вільних джерел
На Хмельниччині виник скандал у Центрі комплектування та соціальної підтримки.

Активісти громадської організації «Доста Україна» розповіли про побиття своєї колеги у місті Дунаївці. Вони зазначають, що працівники ТЦК та СП виштовхали членів ГО, які прийшли дізнатися про одного з молодиків. За їхніми словами, чоловік протягом кількох днів перебуває у центрі. Його не відпускають здійснювати законний догляд за незрячою матір’ю, яка прикута до ліжка.

«Виштовхали за двері – головою об асфальт», - заявила на відео одна з активісток.

На відеозаписі помітно як жінці надають допомогу медики швидкої.

У Сухопутніх військах України відреагували на скандал. Військові зазначають, що це – ворожа дезінформація.

«Мережа ворожих телеграм-ресурсів розганяє повідомлення про нібито побиття військовослужбовцями ТЦК та СП представниці громадської організації «Доста Україна» на Хмельниччині. Відповідально заявляємо, що жодна з озвучених «потерпілою» на відео тез не відповідає дійсності, а щодо Збройних Сил триває чергова ворожа провокація!, - наголосили у Сухопутніх військах України.Окрім цього, на території ТЦК та СП громадянка справила фізіологічні потреби прямо на очах у ветеранів російсько-української війни! За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження».

Військові також заявили, що готують звернення до СБУ та вимагають розслідування поведінки громадян, які відверто працюють на догоду ворогу, кричуще знецінюють воїнів та роботу Збройних Сил.

"Попісять в ТЦК і сказати, що військовослужбовці напали на представницю громадської організації. У Дунаївцях Хмельницької області представниця громадської організації "Доста Україна" вчинила провокацію в приміщенні ТЦК шляхом справляння фізіологічних потреб, відмовлялась покинути приміщення та не реагувала на вимоги поліцейських. На сторінці ГО у Facebook цю подію висвітлено як побиття активістки військовослужбовцями ТЦК. У лікарні "потерпіла" відмовилась від проходження медогляду та госпіталізації", - заявили в ОК Захід.

Відомо, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Також в ОК Захід опублікували відповідне відео з інцидентом.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ