Читайте нас в соціальних мережах

"Тривають жорсткі бої", – Сирський розповів про найскладніші ділянки фронту

Неділя, 07 квітня 2024 09:40
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський розповів про ситуацію на фронті.

За його словами, вона залишається складною. Противник, використовуючи перевагу у повітрі, ракетах та артилерійських боєприпасах намагається досягти своєї мети щодо виходу на адміністративний кордон Донецької області.

"Ворог продовжує ведення наступальних дій вдень і вночі, застосовуючи штурмові групи за підтримки бронетехніки. На окремих напрямках намагається вести штурмові дії в пішому порядку, хвилями, від взводу до роти, інколи батальйону", – йдеться у дописі Сирського у Telegram.

Головнокомандувач додав, що особливо складна обстановка склалася на Бахмутському напрямку в районах східніше Часового Яру та Кліщіївки, на Авдіївському – в районах Бердичів, Орлівки, Водяного, Первомайського, на Новопавлівському – в районі Новомихайлівки.

Найбільш жорсткі бої на сьогодні тривають в районах Первомайського і Водяного, а також східніше Часового Яру, де ворог намагається прорвати оборону наших військ.

На Лиманському, Оріхівському та Херсонському напрямках обстановка також залишається напруженою. Водночас на Куп'янському та Лиманському напрямках українські війська мають певний тактичний успіх.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар