Читайте нас в соціальних мережах

Оборонець «Дністра» Олег Чемерейко: «Щоб стати другими, мусимо перемагати «Медобори» в очному матчі» (фото)

Субота, 02 вересня 2023 19:35
Оборонець заліщицького «Дністра» Олег Чемерейко поділився враженнями від старту команди в аматорському Кубку України і розповів, наскільки складним є нинішній ігровий графік.

- Олеже, свого часу ви виступали в чемпіонаті Івано-Франківщини. З огляду на те, мабуть, знали, чого очікувати від футболістів коломийського «Покуття» в матчі Кубка України найбільше поміж гравців «Дністра»?

- З тієї миті, відколи я покинув «Бескид» з Надвірної, минуло чотири роки. За той час покоління футболістів змінилося. Серед тих, хто виступає зараз за «Покуття», не перетинався ні з ким. Взагалі, «Дністер» більше заслуговував виграти матч у Коломиї. У відсотковому відношенні – 60 до 40. То був для нас хороший поєдинок як за структурою ведення гри, так і за дотриманням ігрового малюнка. Ми створили немало гольових нагод, але не змогли їх використати.

- Проте не станете заперечувати, що нічия 0:0 на виїзді зробила «Дністер» фаворитом двобою?

- Звичайно. Особливо з урахуванням, що правило переваги виїзного голу при рівному рахунку за підсумками двох матчів відмінили. Втім, ми не думаємо про варіанти з нічиїми. Треба вдома (6 вересня – прим.) виходити і доводити свою перевагу. Реалізуємо свої моменти – все буде гаразд, пройдемо далі. «Покуття» - добре організована, молода команда, орієнтована на гру на контратаках і довгі передачі. Думаю, в чемпіонаті Тернопілля коломийці боролися б за місця в середині таблиці.

- Десь на ті, які зараза посідає бучацький «Колос», який «Дністру» не вдалося обіграти в домашньому матчі попереднього туру?

- Приблизно так. Результат матчу з «Колосом», до слова, дуже нас засмутив. Ми боремося за друге місце і розраховували вдома здобути три очки. Але повели в рахунку, побігли забивати вдруге і на заключних хвилинах, як мовиться, «потрапили в полон». Таке в футболі буває нерідко, але від того не легше. Після цих 1:1 ми відпустили «Медобори» у відрив. Тепер, щоб стати другими, мусимо перемагати «Медобори» в очному матчі. Іншого виходу немає.

- Але до «Медоборів» ще далеко. Попереду найближчої неділі матч проти «Поділля» у Великій Березовиці…

- Бійцівська команда, яка грає у відкритий футбол, створює багато моментів сама і дає грати суперникам. Власне, тому всі наші матчі з «Поділлям» виходять такими результативними. До того ж гра для нас буде виїзною. А вдома усі команди грають з особливим бажанням перемогти. Ми знаємо, що «Поділля» орієнтується на довгі передачі. Докладемо максимум зусиль, щоб виграти.

- Наскільки важко аматорському колективу грати по два матчі на тиждень?

- Вже втягнулися. Між матчами ще встигаємо по одному тренуванню провести. В ритм уже ввійшли, тому проблем з фізичною готовністю, певен, не буде.

photo 2023 09 02 18 05 28

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ