Читайте нас в соціальних мережах

"Це – кінець сім’ї та державі", – голова Тернопільської облради засудив законопроект про одностатеві партнерства

П'ятниця, 12 травня 2023 11:43
Форум "За християнські цінності" відбувся у Тернополі 10 травня.

Як повідомив голова облради Михайло Головко, основною метою заходу було привернення уваги суспільства до законопроекту N9103 "Про одностатеві партнерства".

Участь в події взяли представники громадських організацій, духовенство, науковці, юристи та депутати. Усі вони виступили за недопущення ратифікації цього законопроекту.

Голова облради заявив, що представники окремих партій, користуючись ситуацією воєнного стану і забороною проведення мітингів, намагаються тихцем "проштовхнути" закон про одностатеві партнерства у ВР.

"Не за це зараз українці воюють, не за це гинуть наші хлопці і дівчата. Ми ж як традиціоналісти, націоналісти, християни категорично засуджуємо дії цих ініціаторів.

Глобалісти, марксисти нові соціалісти проштовхають на рівні закону сексуальні і психологічні проблеми, афішують їх та нав’язують усе це нашим дітям. Це – кінець сім’ї, кінець державі. Це неприпустимо! Mи будемо боротися! Неодноразово на сесіях обласної ради ми піднімали це питання і не зупиняємося", – наголосив Головко.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ