Читайте нас в соціальних мережах

Андрій Богданець: «Закон про мобілізацію – вимушений крок, що має розв'язати питання ротації Героїв, які без відпочинку воюють»

Вівторок, 27 лютого 2024 21:00
Народний депутат з Тернополя Андрій Богданець подав низку правок до мобілізаційного закону.

Вони спрямовані на те, щоб вилучити із законопроекту корупційні ризики, наголосив політик.

– Закон про мобілізацію – вимушений крок, що має розв'язати питання ротації героїв, які без відпочинку воюють на передовій, посилення ЗСУ, формування умов для збільшення виробництва зброї, засобів ураження та багато інших питань,  зазначив Андрій Богданець.

Найближчим часом профільний комітет, спільно з Міноборони та Генштабом, шукатиме компроміс серед 4000 правок до законопроєкту №10449, внесених суб’єктами законодавчої ініціативи.

– Я також підтримав низку правок колег і подав свої, спрямовані на вилучення кількох дискусійних норм, що містять корупційні ризики. Мова про так зване бронювання сільськогосподарської техніки, що загрожує зривом робіт з вирощування та збирання врожаю. Безумовно, що ЗСУ – наш пріоритет і якщо якась техніка потрібна фронту, вона має бути  туди відправлена. Але не можна «знерухомлювати» усю техніку, без розбору, потрібна вона, чи ні. Українські фермери і так роблять неможливе, продовжують сіяти під обстрілами  та збирати врожаї на замінованих полях, щоб на наших столах був хліб і до хліба,– пояснив Андрій Богданець.  

Він також наголосив на тому, що аграрна продукція сьогодні є головним джерелом надходжень валюти в Україну.

– Мусимо всіляко підтримувати галузь. Кожен має робити свою справу на своєму фронті! –підсумував Богданець.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Михайло 03.03.2024, 16:56
Про яку ротацію іде мова, а мова іде як всіх з фронту не вернути, а то хлопці прийдуть і будуть питати цих підсвинків які ніхрена не робили тільки крали та всяку всячину мололи і до таких як Богданець також будуть запитання, а саме де взяв кошти на такі проекти та закупку землі. Суки вже взагалі ромси попутали, люди воюють а вони землі купують. Значить війна для простого народу а не для депутатів та злодюг.
Скарга
+3 #1 Тернополянин 28.02.2024, 17:38
А може цього патріота депутата також на фронт, а то сидить тільки в інтернеті і розказує казки.
Скарга

Додати коментар