Читайте нас в соціальних мережах

Гайдук та Дем'янчук мають з'являтися до суду: ВАКС продовжив запобіжні заходи двом колишнім заступникам голови Тернопільської ОВА

Понеділок, 30 жовтня 2023 14:34
Вищий антикорупційний суд встиг розглянути клопотання про продовження строку дії запобіжних заходів, покладених на колишнього першого заступника голови Тернопільської обласної військової адміністрації Ігоря Дем'янчука та колишнього заступника голови Тернопільської ОВА Ігоря Гайдука.

Їхні особисті зобов'язання продовжили на два місяці.

Такі рішення 25 жовтня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Раніше слідчий суддя ВАКС Олег Ткаченко повернув три клопотання про продовження строку дії особистих зобов'язань, покладених на звільненого голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка та двом колишнім заступників керівника Тернопільської ОВА Дем'янчука та Гайдука.

Причиною стала відсутність доказу вручення цих клопотань стороні захисту.

Головко залишився без запобіжного заходу - йому дозволили зняти електронний браслет та виїжджати за межі області, а клопотання стосовно Дем'янчука та Гайдука встигли розглянути.

Колишній перший заступник голови Тернопільської ОВА зобов'язаний - прибувати за кожною вимогою; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у цьому кримінальному провадженні та здати на зберігання закордонні паспорти.

Гайдуку крім цих обов'язків також заборонили покидати Тернопіль та область без дозволу.

 

Коментарі  

0 #1 Тернополянин 31.10.2023, 07:21
Справа потехенько розвалюється і всіх фігурантів добре почистять і спустять на тормозах, тому, що в цих махінаціях замішані і інші впливові особи.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ