Читайте нас в соціальних мережах

«Не тільки більшість правоохоронців, а й сам чинний очільник МВС вважає Авакова авторитетом», – Ігор Побер

Четвер, 03 лютого 2022 18:45
Днями «Українська правда» оприлюднила нові деталі щодо ДТП за участі «слуги народу» Олександра Трухіна, яке трапилася в серпні минулого року.

Журналісти повідомили, що нардеп на місці аварії пропонував правоохоронцям хабар у 150 тисяч доларів. Це зафіксувала нагрудна камера патрульного.

Цю ситуацію обговорили у прямому ефірі за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

– Одразу проведу аналогію з трагедією в Дніпрі. Командувач Нацгвардії України Микола Балан подав у відставку через стрілянину, в якій загинули п’ятеро людей. Це свідчить про те, що він – гідний генерал. Зрозуміло, що міністр внутрішніх справ Денис Монастирський такого не зробить після розголосу про ДТП за участі Трухіна, а мав би. Ну це вже всі межі переходить. Трухін підставляє і свою фракцію, і свого президента. Його мали б, як мінімум, відсторонити від депутатської діяльності на період розслідування,  зазначив Ігор Побер.  

Політик зауважив, що чинне керівництво МВС розуміє, що не допрацьовує у порівнянні з попереднім.

– Тут зрозуміло, що справа Арсена Борисовича живе і такі вкиди в нас будуть ще дуже часто. Це відео було понад пів року тому, а виплило саме зараз. Думаю, не тільки більшість правоохоронців, а й сам міністр вважає авторитетом Авакова, орієнтується на нього. Повірте, за 8 років Арсен Борисович вибудував потужну систему,  підсумував Ігор Побер. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар