Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни тепер зможуть придбати квартиру у ЖК «Кольоровий» через єОселя

Четвер, 20 червня 2024 16:45
Уповноважена компанія Укрфінжитло додала ЖК Кольоровий, що на вулиці Корольова 7Б, до відповідного переліку.

Це новобудови, які ще не введені в експлуатацію, однак з високим ступенем готовності.

Якщо забудовник має тривалий досвід, серйозну репутацію та всі необхідні документи, його об'єкт можуть сертифікувати для програми єОселя. Лише дві компанії з Тернопільщини наразі беруть участь у цій програмі. Одна з них — «Престижбуд».

— Для купівлі квартири ЖК Кольоровий по єОселя з першим внеском лише від 20% та на термін до 20 років з зверніться до будь якого відділення Укргазбанку, Після отримання позитивного висновку запрошуємо до наших офісів з продажу. Спочатку ви отримаєте майнові права на об'єкт незавершеного будівництва, а після здачі в експлуатацію право власності. До речі, здача 1-ої черги ЖК Кольоровий вже у 4-ому кварталі цього року. Поспішайте обрати планування, як вам подобається, поки є з чого, — кажуть у «Престижбуд». 

У ЖК «Кольоровий» закритий від сторонніх двір без авто, сквер з великим дитмайданчиком, ландшафтним дизайном та альтанками для мангалів.

— Комплекс розташований в тихому та спокійному районі, на вулиці Корольова 7Б. Будинок повністю цегляний, з високими стелями від 2,75 м. у помешканнях, швидкісними ліфтами та просторими дизайнерськими холами у під’їздах. Передбачено великий підземний паркінг з ліфтом та зарядкою для електромобілів. З панорамних вікон та балконів відкривається чудовий краєвид на Тернопіль та Байківці, — говорять у «Престижбуд». — Поруч медичний центр, доросла та дитяча лікарні, приватний і комунальний дитсадок. 

У пішій доступності школа та три супермаркети.

— Чекаємо вас у офісі поруч з будмайданчиком на вул. Корольова, 7Б, де на Вас чекає запашна кава та чудовий реалістичний макет, телефонуйте 097 916 2012. А також у офісі в центрі Тернополя: вул. Олени Теліги, 2, телефонуйте 068 243 0000, 050 712 3345 ми є у Viber/WhatsApp/Telegram, — додають у «Престижбуд».

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ