Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни можуть отримати до 50 000 євро на розвиток технологічного стартапу

Четвер, 25 січня 2024 19:30
Стартує новий відбір стартапів за 5 напрямами з різними можливостями.

Бізнес та інноваційні послуги - грант до 10 000 євро. Окрім фінансової допомоги, учасники зможуть налагодити зв’язок з інвесторами та колегами на міжнародних технологічних конференціях.

Інноваційне підприємництво - грант до 25 000 євро. Напрям підтримки безперервності бізнесу та компаній, які очолюють жінки. Учасниці також зможуть отримати доступ до 2-тижневої онлайн-програми Market Fast Track та коучингу для підприємниць.

Інкубатори глибоких технологій - грант до 25 000 євро. Додатково програма надасть доступ до розширеної технологічної спільноти, спеціалізованого Deep Tech акселератора та Market Fast Track.

Відбудова України - грант до 25 000 євро. Учасники отримають доступ до програм Digital та Deep Tech Boosters, Market Fast Track та Finance Booster, Funding Lab, а також до послуг з метчмейкінгу.

Масштабування та акселерація у сфері глибоких технологій - рант до 50 000 євро. Бенефіціари отримають безоплатний доступ до коворкінгів та визначних технологічних подій, а також різноманітних лабораторій і програм.

Дізнавайтеся більше деталей та подавайте заяву https://seedsofbravery.eu/

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар