Читайте нас в соціальних мережах

Яка вартість страховки на авто в Україні на 2024 рік

Середа, 08 травня 2024 17:51
Яка вартість страховки на авто в Україні на 2024 рік
Ціни на автострахування кожного року змінюються. Тому власники транспортних засобів регулярно моніторять вартість поліса, щоб замовити послуги на максимально вигідних умовах.

Допоки не вступили у дію зміни за законопроєктом, який наразі готується до другого читання у Верховній Раді, вартість страхування суттєво не змінилась. Проте, порівняно з минулим роком, підвищення все ж відбулось. Найшвидший спосіб дізнатись ціну автострахування саме для вашого автомобіля — скористатись онлайн калькулятором на сайті «Страхування в Одесі» для вас». Достатньо обрати бажані послуги та ввести основну інформацію, і система автоматично виконає розрахунок.

Ціни на Автоцивілку у 2024 році

Сума покриття за полісом обов’язкового автомобільного страхування у 2024 році становить 160 000 гривень за пошкодження транспортного засобу. Розмір виплат на відшкодування у категорії збитків життю та здоров’ю становить до 320 000 гривень. При цьому вартість поліса залишається доступною для всіх громадян. Продовжують діяти державні знижки на ОСЦПВ у розмірі 50% та 100% для водіїв, які мають пільги.

Ціна на автомобільне страхування відповідальності розраховується на основі ряду коефіцієнтів і особливо не залежить від обраної компанії. На вартість впливає:

  • тип транспортного засобу;
  • місце реєстрації автівки;
  • розмір франшизи.

Знаючи, з чого складається вартість Автоцивілки, можна обрати найбільш вигідні умови для оформлення поліса.

Від чого залежить вартість страховки на авто КАСКО

На відміну від Автоцивілки, КАСКО — це добровільний вид страхування. Він захищає майно власника від матеріальних наслідків пошкодження різного характеру. Клієнти можуть обрати тільки ті ризики, які вважають актуальними саме для себе. Так, даний вид страхування передбачає компенсації внаслідок стихійних явищ, воєнних дій, вандалізму, аварій на дорозі.

Вартість страхування КАСКО у 2024 році залежить від великої кількості факторів. В першу чергу, на ціну впливають обрані умови договору та кількість ризиків. Також вартість зумовлюється роком випуску транспортного засобу, його моделлю, технічними характеристиками та станом. При розрахунку ціни страхування за програмою КАСКО враховується й персональна історія кермування водія, його участь в ДТП в минулому. Скористайтесь онлайн калькулятором на сайті «Страхування в Одесі» для вас», щоб швидко дізнатись вартість поліса саме для вашої автівки. 

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ