Читайте нас в соціальних мережах

У Бережанах запрацював модернізований ЦНАП (фото)

Четвер, 07 вересня 2023 15:00
7 вересня у Бережанській територіальній громаді розпочав роботу модернізований ЦНАП у форматі Дія Центр.

Більше 26 тисяч жителів громади та ВПО матимуть можливість отримати якісні адміністративні послуги та супутні сервіси за один візит.

"Дана ініціатива реалізована за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів ЦНАП, зокрема, придбано автоматизовану робочу станцією з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм (біометричні паспорти) та паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм (ID-картка), - відзначили у Бережанській міській раді. - В ЦНАПі Бережанської міської ради запроваджено 279 адміністративних послуг, зокрема: у сфері реєстрації бізнесу та нерухомості, послуги ДРАЦС, земельних відносин, соціальні послуги, дозвільні документи, довідки про взяття на облік внутрішньо переселених осіб, паспортні послуги та місцеві послуги".

Приміщення ЦНАПу обладнано для обслуговування осіб з інвалідністю та відвідувачів з дітьми та облаштовано місцем для самообслуговування та оплати адмінзбору.

У приміщенні ЦНАПУ функціонує консультативний пункт для бізнесу, а адміністратори надають консультації відвідувачам щодо користування Порталом Дія, допомагають з шерингом документів через мобільний додаток ”Дія„.

 

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ